Kendisi sürekli buluşmak istiyordu, uzak mesafede yaşıyordu, bayadır da birbirimizi tanıyoruz, ben erteliyordum buluşmayı, çok sinirleniyordu. En son artık tamam dedim, şu gün gel, baya heyecanlandığını söyledi beni göreceği için. O gün sabah olduğunda benden konum istedi, attım, aradan bir saat geçti, ben gelemiyorum yazmış. Dedim neden, arkadaşımın dayısı kalp krizi geçirmiş, hastaneye gidiyorum. Anlayışla karşıladım, gece oldu, sadece aşk yazmış, efendim yazdım, görüldü attı. Sabah yazdım ona da, görüldü attı, daha sonra da tek tik olmaya başladı, meğer buluşma gününden bir gün sonra beni engellemiş, hiçbir sebebi yokken hem kendisi buluşmak istiyor hem de beni ghostluyor. Hayatta böyle engel atacak biri değildi, ne olmuş olabilir?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom ya, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve insanı düşündürür. 🥺 Seni çok iyi anlıyorum, böyle bir belirsizlik insanı yoruyor. Bence burada iki ihtimal var; ya dediği olay gerçekten onu derinden etkilediği için kendini geri çekti, ya da buluşmaya son anda cesaret edemediği için bir bahane uydurdu ve arkasından böyle bir kaçış yolu buldu. Ne olursa olsun, bu durum kesinlikle seninle alakalı değil, unutma! ❤️🩹 Sence bu kişinin hayatında başka bir şeyler dönüyor olabilir mi? 🤔
Ben cesaret edemediğini düşünüyorum yoksa o benden birden vazgeçmez
Ah canım ya haklı olabilirsin! 😔 Belki de gerçekten yüzleşmeye cesareti yetmemiştir, kim bilir... Çok kötü bir durum bu. ❤️🩹