Eski nişanlım hem yeni sevgilisiyle birlikte hem de bana yazmaya devam ediyor, ne yapmalıyım?

4 buçuk yıllık bir ilişkim vardı ilk 2 senemiz öyle güzeldi ki rüya gibi bir aşk yaşıyorduk resmen birbirimizin bütün güzel ilklerini beraber yaşadık resmen herkesin kıskandığı bir aşkın içindeydik ta ki durumlar değişene kadar 2 senenin sonunda ilk ihanetimi yaşadım başta toz konduramadım fakat zamanla ikna oldum bu duruma ama bir türlü kopamadım çok pişman olduğunu söyledi yeminler etti Kur’an’a kendini çok değiştirdi bir şans verdim ona sevdiğim için sonra bir daha ihanet etti yine aynı döngü 3-4 kez tekrar etti en sonunda ailelerimiz araya girdi bir şeyler oldu nedense ben de ihanetini hazmedemememe rağmen bir türlü kopamadım ondan nişanlandık düzelir sandım ama yine aynı hatayı yaptık ve bitirdik şu an bir ilişkisi var onu seviyor gibi gözüküyor hatta boynunda onun kolyesi bile var ama hâlâ beni arıyor bana yazıyor en sonunda numaramı değiştirdim bu sefer instagramdan yazmaya başladı ben cevap vermedikçe pes etmedi en son olarak arkadaşıyla haber yolladı ne yapmak istiyor anlamıyorum bana hep ne seninle ne sensiz derdi bu ne demek ilişkisi olan çocuk da gayet yakışıklı düzgün bi çocuk ve ben buna ilişkisi varken bana yazmamasını da söyledim çok kez de sevgilisiyle konuşmayı düşündüm ama yapmadım dedim ki Allah’ından bulsun bir yandan da çocuğa da üzülüyorum çünkü zamanında bana çok şey yaşattı şimdi hemcinsim olan birine bunları yapıyor olması benim canımı sıkıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz kafam çok karışık

Eski nişanlım hem yeni sevgilisiyle birlikte hem de bana yazmaya devam ediyor, ne yapmalıyım?