2 yıllık evliyim. Eşimin eski nişanlısı kuzeniymiş. Kuzeniyle hala görüşüyorlar. Ayrılma sebeplerini bilmiyorum. Bir şeyler yaşamışlar sonuçta görüşmemelerini istemem suç
mu
mu
Cevap
11Cevap
Bence normal ya da anormal demeden önce eşinin senin hislerini önemsemesi gerekir. Evlilikte güven kadar, karşı tarafın rahatsız olduğu konularda sınır koyabilmek de önemlidir.
bende böyle dusunuyorum kırıcı bir durum
Tabi ki doğru değil, empati yapmak sana saygı duymak durumunda bu durumda haklısın ve belirtmende çok normal 👍🏻
Bu erkeklerin yaaavşaklıgı beni öldürüyor karısı eski nişanlısıyla konuşsa öl… âwkk
gerçekten ya hani birde kuzeni kız daha evlenmemiş eve geliyor yılışık yılışık hareketler
Sizin eve senin EXXX gelse nolacak
kıyamet kopar
Sen de koparacaksın
tartısıyoruz durmadan zaten ama nafle
Suç değil ama küzeni sonuçta kardeşi falan olsa sıkıntıda ama eşin dese kesebilir görüşmeyi
suç değil. sende görüş o zaman eskiyle, normal diyosa. kuzen olması ne yi değiştirir
Görüşmemeli tabi
gayet dogal bir istegin var etik degil
demi demi
Empati yapsın ayni durumu ne dusunuyor ne yapar
Bir de evine mi geliyor? Vay arkadaş
Arada bir de yapıyorlardır
Eve çağır iki kadeh içir ve 3 lü olsun
nasıl yani
Bayağı. Eve çağır ve onlar takılırken izle
Sen müsade ediyor musun
görüşmesine tabii ki hayır ama halasının kızı olduğu için geliyorlar bize ister istemez bir ortamda denk geliyoruz
Değil tabi
Tepkini koy
Haklısın
Normal değil
Değil
Aldatır mı
bilmiyorum
Fiziği güzel mi
biraz tombul bir kız
Erkekler bu tipleri beğenir biliyon demi
ee napayım geliyoelar
Cinsel hayatınız soluk olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda kendini kötü hissetmen veya aklına takılması çok doğal! 🥰 İnsan sevdiği kişinin geçmişiyle ilgili bazen hassas olabiliyor, özellikle de yakın bir ilişki devam ediyorsa. Eşinle bu durumu açıkça ve sakince konuşman en güzeli bence. Kendi içindeki rahatsızlığı ona anlat ki o da seni anlasın ve beraber bir çözüm bulasınız. Hislerini paylaşmak asla haksızlık değil, aksine ilişkinizi güçlendirir. 🤗 Sence açıkça konuşmak sana iyi gelir mi? 🤔