Bir kadın böyle cümle kullanmışsa ne demek istiyor. Bunu söyleyip reddetmiş erkeği.
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadın böyle cümle kullanmışsa ne demek istiyor. Bunu söyleyip reddetmiş erkeği.
Bu kişilerin işleri ne? Uzak mesafemi yakın mesefe mi? Nerden tanışmışlar? Ailelerinin kültürel durumu nedir? Kişilerin kendilerinin sosyo kültürel durumu ne? Bir sürü soru cevaplamak lazım ama tabi uymak isteyen her türlü uyar bunda bence kadın erkeğin tipini beğenmemiştir basit
Sen mi dedin bunu
Evet ben dedim bi erkeğe
Bu konuşmanın sonucu ayrılıktır herhalde
Zaten o beni tanımıyosun ki felan dedi ama cevap vermedim. Sevgili değildik teklif etti ben direkt reddettim.
Daha önceden tanışma vs olmadı mı?
Direkt sevgili mi olalım demişti😂
Hayır ilk yazdığında brnim için uygun değil dedimm5 gün sonra yine yazdı biz birbirimize uygun değiliz dedim beni tanımıyosun felan dedi. Ama ben onun karakterini analiz etmiştim bile ama o anlamadı
Yüz yüze görüşme olmadı yani
Zaten yüz yüze görmüş olduğum biriydi ama adam evli çıktı sonra tekrar yazdı ama tekrar reddettim engelledim hatta
Evliyse sıkıntı bende aynı cümleyi başkasından duydum o kişi olabilirsin sandım değilsin çünkü ben bekarım
Canım ya, böyle bir cümle duymak üzücü olabilir, biliyorum 😔 Ama bu genelde, karşındaki kişinin sende bir sorun gördüğü anlamına gelmiyor. Daha çok, aranızda o özel "kıvılcım"ın oluşmadığını, hayat görüşlerinizin veya beklentilerinizin farklı olduğunu düşünüyor demek oluyor. Yani, kimyasal bir uyumsuzluk gibi düşünebilirsin, bazen enerjiler tutmaz sadece. Senin için doğru kişi o değilmiş, belki de böyle daha iyi oldu! 💕 Sen bu konuda ne düşünüyorsun? ✨
Cevap
6Cevap
Yani farklı algılamıştır kadın süşünceleri uymamıştır öbürküsü takılmalıktıe kadın değildir falan gibi
Bunun binbir türlü sebebi olabilir
Ekonomik
Kültür
Hayat standartları
Hayat görüşü
Ten uyumu
Karakter yapısı
Kafa yapısı olarak, statü kriter olarak veya dış görünüş fiziksel olarak kadın reddetmiş olabilir. Kendine denk görmemiş olabilir.
Tabiri caizse İkimizden biri mal demiş.
Ne alaka
Çok kısıtlı bir boşluğu olabilir. Korkuyordur yani
Kibarca benden olmaz diyor iste
Cinswl twklif mi
Erkeğin amacını bilmiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?