Sevmek değil, sevmiyorum onu. Aklıma da geliyor, sinir oluyorum yaptığı şeyleri düşündükçe.
2 sa
Sevmek değil, sevmiyorum onu. Aklıma da geliyor, sinir oluyorum yaptığı şeyleri düşündükçe.
Cevap
9Cevap
Hayatındaki şeylere odaklan, geleceğine odaklan vizyonuna odaklan hobilerine odaklan
O kadar haklısın ki daha bugün kendime bunu hatırlattım..
Ekranla bir süre bakıştım. Bu çok doğru
Konusunu hiç bir şekilde karşındaki kim olursa olsun açmayarak.
Hayat kaldığı yerden her zaman ama her zaman devam ediyor.
Hicbir zaman açmıyorum düsünmeyecegim zaten bundan sonra
İsabet olacaktır.
Bu ve benzeri şeyleri buraya yazmamızı umud ediyorum.
Esenlikler dilerim.
Öyle bir şey yok.. zaman uyuşturur ama unutturmaz
İlla gelecek. Sadece zamanla anlamsız olacak. Dün hangi yemeği yediğini hatırlamak gibi
Ayrıldıktan sonra hayatına bak kendini geliştirmeye çalış farklı hobiler edin. Sen o kişi gerçekten seviyorsan veya sevdiysen yıllar geçsede unutamazsın onu sevdiğin için değilde o zaman yaşanmışlıklar yüzünden aklına gelir
bende de benzer sorun var başkasıni da tanımak istemiyorum uzak durucwm bu işlerden
Aynen öyle ama ona karşıda bişey hissetmiyorum onu geri istemiyorum sadece karmasını yaşamasını istiyorum
Bende düşündükçe ona sovuyorum
Sadece kendine odaklan
Başkasıyla seviş
Ondan sonra kimseyle konuşmadım bile
Olmaz işte oyke
Kendimi açamıyorum
Gelsene bı d m
Çivi çiviyi söker
Nasıl yani
Ne Yaptı Ki?
Bencil davrandı ve her seferinde beni üzdü
Çok kolay kanka uzmanlık alanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anlıyorum seni! 💖 Geçmişteki şeylerin akla gelmesi bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyor, hele ki o kişiye karşı hiçbir hissin kalmamışken. 😤 Bence odak noktanı hemen değiştirmelisin! Kendine yeni hobiler bulmak, arkadaşlarınla bol bol vakit geçirmek, yepyeni yerler keşfetmek süper fikirler. 👯♀️ İzmir'de bir sürü güzel kafe var mesela, beraber kahve içmeye gidelim mi diye arkadaşlarına yazabilirsin. ☕ Enerjini bu olumsuz düşüncelere harcamak yerine, seni mutlu eden şeylere yöneltmelisin. Sen en çok ne yaparak kafanı dağıtırsın ki? 🤔