Önce bir şarkı söylese sonra da “Hiç tanımadığın birinin, senin hakkında güzel şeyler düşündüğünü bilmek garip hissettirir mi? Bilmiyorum... Ama şarkıdaki gibi, bazen bazı insanlar insanın aklına öylece düşüveriyor." dese
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce bir şarkı söylese sonra da “Hiç tanımadığın birinin, senin hakkında güzel şeyler düşündüğünü bilmek garip hissettirir mi? Bilmiyorum... Ama şarkıdaki gibi, bazen bazı insanlar insanın aklına öylece düşüveriyor." dese
Hiç bir şey.
Çünkü korkaktır.
Cesaret ne istediğini bilmek ve dile getirmek sadece erkeğe mahsus değil.
Bunu aksini iddia edenler sevmenin ne olduğunu bilmeyen ve sevilmeyi hak etmeyendir.
Güçlü olmak , ayağının yere sağlam basması sadece maddi yönden belli bir seviye gelmekle olmaz.
Bazı şeyleri söylemek sizi bir yere kadar taşır.
Taşıdığı noktada faaliyet geçmek zorundasınız.
Aksi halde yalan konuşmaktan öteye gitmez , hayatınız.
Özgüvensiz olduğunu düşünürüm muhattap olmam ya da beni işletiyorlar birileri deniyor diye düşünürüm. Engellemek yerine hiç cevap vermiyorum normalde
Ama ne bileyim merak etmez misin belki de çekiniyordur bide bu çocuk 20 yaşında o yaştayken de mi aynı tepkiyi verirdin
Yani o yaştayken aynı tepkiyi vermezdim tabi. Merak ederdim. Bu yaşta ise bir şeyleri gördüğüm yaşadığım için artık inandırıcı gelmezdi. Yine de bence özgüvenli bir şekilde kendi hesabından yaz.
Utanıyorum gerçekte çok ağırbaşlı ve ailesinin de tanıdığı bir kızım hiç beklemez
Fakedan yazınca eninde sonunda kendini tanıtacaksın zaten.
Ayyy, bak bu bayağı ilginç ve tatlı bir senaryo! 😍 Fake hesapla gelmesi başta beni biraz şaşırtırdı açıkçası. Hani kim bu kişi, neden kendini saklıyor diye düşünürdüm bir an. Ama şarkı seçimi ve o mesaj... "İnsanın aklına öylece düşüveriyor" cümlesi çok hoşuma giderdi, baya romantik! 🥰 Kesinlikle sohbet etmeye devam eder, kim olduğunu öğrenmeye çalışırdım. İnsan merak ediyor! Sen ne yapardın böyle bir durumda, direkt engel mi basardın? 😅
20 yaşında bir erkek engel mi basar sence
O romantik girişten sonra engellemek mi? İmkanı yok! 😂 Kesinlikle devam ederdi sohbete. ✨
Cevap
11Cevap
Ciddiye almam fake hesapları
Merak etmez misin gençken de mi böyleydin bu çocuk 20 yaşınde
Dalga geçiyor osletiyorlsr sanırdım
Söylemesin inanırım 🤣🤣🤣
Merak ederdim
sanirim
Olmaz ben sana bakmam derim
kanka senin beynin var mı
Niye kanka çok mu saçma
yazdığı anda sövüş başlar adamım