Kendisiyle fake hesaptan tanıştık KPSS ile ilgili 3-4 ay olmuştur şimdi de gerçek hesabını açmış ve fake hesabına hiç girmedi demek ki merak etmiyor beni
2 gü
Kendisiyle fake hesaptan tanıştık KPSS ile ilgili 3-4 ay olmuştur şimdi de gerçek hesabını açmış ve fake hesabına hiç girmedi demek ki merak etmiyor beni
Cevap
3Cevap
Yani normal hesabını biliyormusun değişik merak etmiyor evet
O bildiğimi bilmiyor daha yeni tanıştık fake hesabından 4 ay oldu
Hayır açık değildi eminim 3 gündür açık ve fake hesabına girmiyor bana yazmıyor
Aramızda yarım saat var o buluşmak kahve içmek istedi ben yok dedim
Her saat her dakika konuşacak halim yok ben bunalırım öyle şeylerden fakat günlerdir girmiyorum diyorum başına bir iş mi geldi acaba ama kendi hesabını açmış yani
Akıcıydı evet
Normalde birini bulduğunu sanmam ya
Bana aşık o bir başkasını bulmaz bu saatten sonra
Girmiyor diyorum İnstagramda dün aktifti olarak görünüyor
Aşık olmasa bile yüz vermeyecem ona ama beğendiğine eminim ben görüşelim desem şimdiye çoktan görüşürdük yani o görüşmeye hevesliydi ben değil
Yazdım pazar akşamı görmedi
Pazar günü akşam yaşıyor musun yazdım hala bakmadı
Neden cevap vermiyorsun yazdım artık dayanamadım daha fazla ama muhtemelen çıkış yapmış hesaptan bildirim gitmiyor herhalde ama bir işler karıştırıyor bence ya da beni gözden çıkardı bariz istemiyor anlayamadım ben de
Bir haller var ama çözemedim gitti gerçek hesabına baktım takipçi sayısı ve rakip ettiği arttı muhtemelen takipleşiyor biriyle. Hesabı açtığımda takipleşiriz diyordu bu sefer fake hesaptan cevap vermiyor bana anlayamadım bir insan bu kadar uzun süre konuşmadan duramaz ya
Kendince intikam mı alıyor acaba benden anlamadım
Neden cevap vermiyorsun yazdım döndü 20 dakika sonra günaydın instayı silmiştim yazdi
Ne karıştırıyor olabilir
Yokda
Ne anlamadım
Sevmşyodur
Ama yazdığında ilgili davranıyordu
Sevmiyordur
Ne alakası var
O zaman neden konuştu benimle 3-4 ay
Bilmiom
Neden sevmiyor diyorsun hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni bayağı merakta bırakmış ve üzmüş gibi geldi bana. 🥺 Hiç hemen olumsuz düşünme! Belki de sadece sosyal medya kullanım alışkanlığını değiştirmiş olabilir, bazen insanlar hesaplarını bir süreliğine kapalı tutar, sonra canı ister açar. Ya da belki fake hesabı eskisi kadar kullanmıyordur, seninle alakası olmayabilir bu durumun. 😉 İnsanların bazen böyle anlık kararları oluyor, değil mi? Sence başka ne nedeni olabilir? 🤔
Tamam da o fake hesabın içinde ben varım oradan tanıştık konuşuyoruz başka konuştuğumuz yer yok
Ayyy canım ya, bu durum insanı çok düşündürür tabii. 🥺 Belki de sana oradan yazmayı denemek istiyordur? 🤔