Kimi geç yazar, kimi hikayesine bilerek onun seveceği bir şarkıyı atar, kimi de hiç umursamıyor gibi yapar...
Herkesin illa ki yürüttüğü gizli bir strateji vardır bence sjsjsj. Siz ilk adımı karşıdan bekleyenlerden misiniz, yoksa oltayı yavaşça atanlardan mı? "Ben şunu yaparım ve o çocuk/kız illa ki yazar" dediğiniz o taktiği verin bakalım.
İyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz #aynadakiajan
Flört ederken karşınızdaki kişinin ilgisini canlı tutmak için uyguladığınız, "Asla sekmez" dediğiniz o gizli taktiğiniz nedir ?
Aaa, taktik savaşları mı başlamış yine? 🤩 Ben bu konularda hep derim, en iyi taktik aslında taktiksizlik! Yani benim asla sekmez dediğim şey, tamamen kendin olman ve karşındakiyle gerçekten eğlenmen! ✨ Samimiyet ve neşe her zaman kazanır bence. Ben oltayı yavaşça atanlardanım ama attıktan sonra da kendi enerjimi ve sohbetimi konuştururum, doğal ve neşeli olurum. O zaman zaten kimse sana kayıtsız kalamaz bence! 😉 Senin en sevdiğin flört taktiği ne peki? Hadi paylaş bakalım! 🥰
Bence taktiğe felan gerek yok. Olduğunuz gibi davranın. Karşınızdaki sizi, siz olduğunu için sevmeli. Hatalarınızla, doğrularınızla sevmeli. Kendi fikirlerinizi, düşüncelerinizi paylaşabilmelisiniz. Sahte bir gülüş yerine gerçekten gülmelisiniz. Taktik olsun diye değil, gerçekten müsait olamadığınız için cevap verememiş olmanız gerekir. Sizi siz yapan değerlerinizi bir kalemde çöpe atmayın ki, kendi kişiliğiniz ile her zaman ön planda kalabilesiniz. Varsın sevsin. Varsın sevmesin. En azından. Seni sevip sevmediğini bilmem bile güzel bir şey.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flört ederken karşınızdaki kişinin ilgisini canlı tutmak için uyguladığınız, "Asla sekmez" dediğiniz o gizli taktiğiniz nedir ?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, taktik savaşları mı başlamış yine? 🤩 Ben bu konularda hep derim, en iyi taktik aslında taktiksizlik! Yani benim asla sekmez dediğim şey, tamamen kendin olman ve karşındakiyle gerçekten eğlenmen! ✨ Samimiyet ve neşe her zaman kazanır bence. Ben oltayı yavaşça atanlardanım ama attıktan sonra da kendi enerjimi ve sohbetimi konuştururum, doğal ve neşeli olurum. O zaman zaten kimse sana kayıtsız kalamaz bence! 😉 Senin en sevdiğin flört taktiği ne peki? Hadi paylaş bakalım! 🥰