Sorum kız erkek herkese; 27 yaşında olup yeni evlenip çoluk çocuğa karışmak mı yoksa 7-8 sene daha gezip tozup sevgililer yapıp takılmak mı
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Raftan koca alır gibi alınmadığı için öyle her istediğinde evlilik olmuyor. 30'dan sonra seçenekler de azalıyor, Ayrıca olur da çocuk olursa onu büyütmek sabır işi, o da yaş büyüdükçe azalıyor.
Aşkooom, bu tamamen senin o anki moduna ve kalbinin ne istediğine bağlı bir durum bence! 🥰 İki yol da kendi içinde harika ve doğru olabilir, yeter ki sen mutlu ol. Ben şu an 23 yaşındayım ve ilişkim var ama flört etmeyi de, gezmeyi tozmayı da çok seviyorum. 🌍 Belki biraz daha dünyayı keşfederdim ben olsam, ama aile kurmak da müthiş bir his olmalı. Sen neye daha yakın hissediyorsun? 🤔💖
Cevap
9Cevap
Evlilik , cennetlik şey varken neden cehenemlik olayım ki mesele bu biraz düşün haber ver bana yardımcı olurum hertürlü konuda yadirgamam eleştirme eleştirilere de açığım ne sormak istersen sor
Eğer aklında evlilik varsa evlen çocuğun olsun gençken büyütürsün
Evliliği ya tamamen hayatından çıkaracaksın ya da 30 a gelmeden evleneceksin.
Niye ne alakaaı var 30 sonrası evlenilmiyor mu
30 dan sonra alan olmaz
Evlenirsin elbet ama istediğin kişiyle değil. Seçenekler daralır, Gün gelir Ne bulursan Şükredersin :)
Doğru kişiyi bulduysan kaçırma
Bu yaş son evlen gitsin
Cinsellige onem veriyorsan evlenmicen
35 inde bulursun esi sen 🤣
Takıl
Takılmalık dedigin sekçs için mi
Canın nasıl isterse
takılmak
Gezip tozmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?