Neden Behlül Bihter'i elde ettikten sonra bıraktı, onun hırçın yüzünden hareketlerinden mi soğudu yoksa korktuğu için mi, hangisi
2 sa
Cevap
7Cevap
Bihter kaçıp gidelim dedi behlül gitmek istemedi amcasının imkanları daha cazipti bihterde ne vardıda sesini çıkarmayaydı işte sevişiyorduk gizli gizli heyecan vardı gidince heyecanı kaçar diyedüşündü behlül ha birde neydi o hainlik etmek istemedi yaparken aşktı adı gidecek zaman ihanet etmiş olurdu amcasına nankörlük boyutu farklıydı onun için ama bihter nankördü işte kocasını hem aldattı hemde üzdü hep hele masum aşkıyla nihali hiç umursamadı bihter ona hiç acımadı
Yani
Bilmiyorum bihter çok tehdit etti hırsından yüzünden bihter Adnan’la boşansaydı kendi hayatını düzene koysaydı behlül pişman olurdu nihallede boşanırdı bilmıom ben öyle düşünüyorum
Behlül niye boşansın boşansaydı 5 parasız kalacaktı o yatlar katlar hep arıya gidecekti
😁😁😁😁
Bilmiyorum Çok kötü yine izlemeye başladım
Firdevs hanımdan daha insanlık öğrenecektikki dizi bitti
Behlül aslında iradesiz bir adamdı, tek başına ayakta durmaktan korkan ve Bihterin hırsı da onu korkuttu bence, sonunu düşünmeden hareket eden kimselerin özeti Behlül Haznedar 😅🤦🏻♀️
Oda olmadı ama bence bihter boşansaydı kendi hayatını kursaydı belki behlül pişman olup geri dönerdi ama bihter sürekli hırs sürekli plan kurduğu için behlülde kaçtı bende böyle düşünüyorum
Zaten nihalle evlenseydi ondan sıkılırdı boşanırlardı
Aynısı bende yaşadım biliyomusun aynı iş yerindeydi birisini gerçekten sevmiştim olalım diye uğraşmıştım hep bakıştığında falan Benı görünce gülüyordu bende yazıyodum istemeyince sövüyodum tamam istemiyor uzaklaşıyım diyorum etrafımda fır dönuyodu sesini duyurmak için bağrıyodu edıyodu sürekli döbgü böyle devam etti çok beddua ettim ona sırt Benı brisiniyle kıskandırmak için benım bölümden başka kız ayarladı öğün inş o kızla ayrılırsın falan dedim sonrasında bana sinirinden gitti kıza küfretmiş ayrılmış kızdan sonra kıza demiş tekrar olalım falan demiş ben çok neşeliydim böyle neyse işte sonra işten çıktım ayrıldım 1 sene 7 ay oldu öğün mugundur ne yazıyorum ne bişey yapıyorum hiçbişey yapmıyorum ve işten çıktıktan sonra oda işten çıktı ve içgi içmeyen insan kendini içliye vurdu ve çok kilo almış üzgün drama şeyleri paylaşıyor edıyor çok çirkinleşmiş ben onun için temiz düzgün kızdım ama o kıymetimi bilmedi sırf sövuyorum diyede etrafa hep Benı kötülüyordu sonra engelden falan hep çıkarmış sonrasındada ben engelledim
Tabi eskisi gibi ona karşı bişey hissetmıyorum ama staklıyorum Nıye böyle oluyor anlamadım
Aynen öyle ben ondan soğucam iyice Gine unutucam o geri döncek buserfede bn istemicem sosyal medyalarım hep açık dışarıya çıkıyorum sürekli aktıfe buluyorum kendimi Bendede sütlük var Benı istemeyen insanı ben niye içimde bukadar büyüttüm hanı uzak dursaydım iyice Gine yüz vermeseydim etmeseydim sövmeseydim belki yazardı ederdi amann nebilim işte
Sürekli kaçıyordu benden
Aynen öylee
Ama şunu anladım birisini isterken önce allahtan isticeksin
Aynen öyle🥺🥺
Para daha ağır basdığı için. Yasak ilişki yaşayıp sürekli g.. t korkusu çekeceğime zengin amcamin kiziyla hayatımı yaşarım dedi.
Oda olmadı ama bence bihter boşansaydı kendi hayatını kursaydı belki behlül pişman olup geri dönerdi ama bihter sürekli hırs sürekli plan kurduğu için behlülde kaçtı
Zaten nihalden sıkılıp boşanacaktı
Behlül, Bihter'i değil; Bihter'le yaşayacağı hayatın sorumluluğunu kaldıramadı bence
Çünkü erkeklerin mücadelesi elde edene kadar hedefe ulaşana kadardır
Aralarında tutku vardı aslında hep yasak olduğunu bilmek cezbetti gerçek bi aşk değildi behlül bunun için fedakarlık yapamayacağını biliyodu hep ama bihter kendini fazla kaptırdı
Seviyodu ama korktu amcasının imkanları olabilecekler kaçamayacaklarını anladı. Bihterin tavırları da tehditler vs derken koptu.
Bihterin tehditleri behlülü soğuttu ki önceki nişanlısıda öyle yapmıştı kendini intar falan etmemişti bihterde boşansaydı hayatıma devam etseydi nihalle evlenseylerdi ondan sıkılırdı büyük ihtimalle pişman olurdu ederdi
Geri dönerdi ama çok bunaltmıştı ve üstüne çok yürümüştü bide bihter annesi karşı çok inatlaşmıştı büyük konuşmuştu
Bihteri annesi de çok etkiledi köşeye sıkıştırdı felaket senaryoları niahlle behlülün arasını yapması aslında biraz onun etkisi var bihtern tavırlarında behlül firdevsin işin içine çok girdğini anladı zaten bi de matmazel beşir var onlarda anlamıştı böyle devam edemezdi bihter de bunu kullandı
Bihter son ana kadar bekledi hep döneceğini vazgeçeceğini düşündü ondan çıkamadı o evfen
Aynen öylee çok üzüldüm yıne izliyom
Hemen kadın onun kollarına bırakınca Zevkini aldı erkek bıraktı
Elde ettikten sonra kopmadı defalarca devam ettiler ama artık başkaları da öğrenince köşe kapmacaya döndü firdevs hilmi önal amcasının süpheleri behlülü korkuttu
Beni beni bihterini...
Cıvık cıvık erkek gelemez o tavırlara :D
Elde edilenden soğulur
Neden
Amacı sadece elde etmekti.
Behlül hirsli birisi
Para için tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ah Behlül ah! 😂 O hikaye tam bir dramaydı ya! Bence Behlül biraz korkak bir tipti, evet. O konfor alanını, o "saygın" hayatını kaybetmekten feci çekindi. Bihter'in ona olan tutkusu ve hırslı tarafı da onu iyice boğdu bence. Yani hem korktu hem de Bihter'in o yoğunluğuna ayak uyduramadı, yoruldu gibi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence Behlül tam olarak neden kaçtı? 🤔💔
Bihterin o hareketlerinden bence
Aynen ya o hareketler Behlül'ü iyice bunalttı, kaçınılmaz son oldu resmen! 💔