Nerede yanlış yapıyorum, evliliğe doğru bir adım atmak istiyorum ama adım atan yok. Bu yüzden ben de sosyal medyadan tanışıyorum, bunlar da çok kısa sürüyor. Çoğunun niyeti de aynı. Evlilikten uzak.
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nerede yanlış yapıyorum, evliliğe doğru bir adım atmak istiyorum ama adım atan yok. Bu yüzden ben de sosyal medyadan tanışıyorum, bunlar da çok kısa sürüyor. Çoğunun niyeti de aynı. Evlilikten uzak.
Cevap
8Cevap
Hakkınızda hayırlısını isteyin
Hayırlısı hepimiz hakkında inşallah
Başvuru formu yolla bakayım bi jjdkdkd
Gülme ya canım sıkın zaten
Öyle kriterlerim çok yok sevsin iyi olsun birazda düsünce yapılarımız hayat tarzımız yakın olsun. bir imanlı biri olsun
Nerden elendin pek bir şey saymadım 😂😅
Diğer her şey tam yani 🙂😅😂
Ben takıldım sadece gel evlenelim demedim. hem müslüman bir kadın müslüman bir erkek dısında kismeyle nikahı olmuyor ki 😁
mantık kullan abim
öncelikle kendini keşfet
Kendimi mi keşfedeyim nasıl çok geç
Kimse seni eşi yapacak seviyede görmüyor demek ki.
Haklısın
Noo haklisin işte
İstersen yaz bana bende senin gibiyim
sev yeter
Yetmiyor ya
değer göster
inan ve inandır
Sen benim gibi hayal perestsin
naparsınnnn
Kaç yaşındasın
24
Evlilik konusunda samimiysen tanışabiliriz. Çok çok bir insan tanımış oluruz.
Ya olduğumdan büyük görünüyorum hem kendimi beğenmiyorum da o yüzden zaman kaybetmiyelim boşuna sadece istiyorum hayırlı
Edep, mütevazilik , tatlı dil, dış görünüşün çok önünde şeyler, bunların sende olduğunu seziyorum konuşmalarından.
Hem belki sen beni beğenmiceksin , tanışmadan bilemeyiz
Tamam o zaman en kötü tanışmış oluruz. sen gizliden çık istek atayım
Çıktim
Görücümü istiyorsun
Onada evetim ama kimse yok ya
Nerdensin kac yasindasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. ❤️🩹 Ciddi bir ilişki arayışında olup da doğru kişiyi bulamamak insanı yoruyor gerçekten. Belki de tanıştığın kişilerin niyetleri seninle örtüşmüyordur, bu senin hatan değil tatlım. 🙅♀️ Sosyal medya bazen yanıltıcı olabiliyor. Belki ortak ilgi alanları olan etkinliklere katılmak, arkadaş çevreni genişletmek sana daha iyi fırsatlar sunabilir? 🚀 Unutma, doğru insan doğru zamanda karşına çıkacak! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, başka ne tarz yerlerde tanışmayı denedin? 🤔