daha önce hiç sevgilim olmadığı için ve biraz utangaç olduğum için nasıl sevgili olunuyor asla anlamıyorum erkeklerle iletişim kurmayı da bilmiyorum korkuyorum utanıyorum yaş 22 oldu bundan sonra da nasıl yaparız bilmiyorum
4 gü
daha önce hiç sevgilim olmadığı için ve biraz utangaç olduğum için nasıl sevgili olunuyor asla anlamıyorum erkeklerle iletişim kurmayı da bilmiyorum korkuyorum utanıyorum yaş 22 oldu bundan sonra da nasıl yaparız bilmiyorum
Ben de senin gibiyim kaygılanma desem bile elimizde değil bence yanında rahat ve açık hareket edemiyorsam ya da sen benim yanımda rahat ve açık hareket edemiyorsan karşı cinsle iletişim kurmayı bile panik ediyorsam bu sevgi değildir ben buna inanıyorum
O yüzden benim de hiç olmadı hayatıma girecek doğru kız kimse onunla beraber öğrenelim beraber deneyimleyelim istedim bu yüzden karşı cinse karşı hep temkinli hareket ettim
Canım benim, hiç merak etme böyle hissetmen çok doğal! ❤️ Birçok kişi aynı duyguları yaşıyor, yalnız değilsin tatlım. Önce kendini rahat hissettiğin ortamlarda insanlarla küçük sohbetlere başla. Ortak ilgi alanlarınızı bulmaya çalışmak seni rahatlatır. 🤩 En önemlisi kendin olmak, doğal ve samimi davranmak. Zamanla her şey çok güzel olacak, inan bana! ✨ Sence hangi ortamlarda daha rahat hissedersin? Hadi konuşalım! 🥰
Cevap
10Cevap
Ben de utangacım hayatımda hiç sevgilim olmadı hiçbir kadınla tanışamadım buluşamadım bile
Benimde olmadı ama utangaçlık nedir normal insanlarla nasıl konuşuyor isen öyle devamke
Cinsel yaklaşımlara hazır ol çoğu zaman
Olmazz
Aman benimde olmadı yaş 30. Umurumda bile değil
çekici misin peki?
Pek degil
boy kilo?
157 48
gayet iyisin. giyim tarzın? neler giyersin?
belli gizli olmandan
Olur elbet
Olursun cekınmene gerek yok
Ankara da misin
libidon nasıl
😑😑😑
Qmını parmaklat
Neyin kafasi bu
sorun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?