Bir ilişkide herşey yolundayken sırf çocuğun gözü başka kızlara kayıyor diye ilişki bitirilir mi?

Ben erkek arkadaşımla bir seneyi aşkın süredir birlikteyim, herşey yolunda çocuğun da sevgisinden yüzde yüz eminim ve güveniyorum da ona.

Ancak ben çocuğun ilk sevgilisiyim ve çocuğun gözü benim yanımdayken başka kızlara kayabiliyor. Ben bu olaya çok takılıyorum ve benim yanımda başkasına baktığı günü hem kendime hem ona zehir ediyorum.

Sizce ben mi çok abartıyorum yoksa sırf bu nedenden ötürü ondan ayrılmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
ben bu takıntımı sevgilime söyledim, ben kötü niyetle bakmıyordum ki o zaman gözümü oyalım dedi, ağlamaya başladı..

snra da hep başı önde yürümeye başladı, aslında bnde farkındaym kötü niyetle bakmadığının çnkü hep yüzlerine bakıo kızların, kötü niyetle baksa başka taraflarına da bakar ama bndeki takıntı oldu işte:S

sizce ben bu takıntıdan kurtulmak için ne yapmalıyım? hayatı zehir ediyorum ikimize de, lütfen yardım :/
Güncellemeler
+1 yıl
sizce böyle bir durum her erkekte olur mu yoksa bu durum erkeğin sevmediğini ya da aldatmaya meyilli olduğunu mu gösterir :(
Bir ilişkide herşey yolundayken sırf çocuğun gözü başka kızlara kayıyor diye ilişki bitirilir mi?