Buluşalım dedim ok dedi, konuma geldim arıyorum açmıyor, çevrimiçi ama açmadı ben de eve döndüm. 1 ay geçti, şimdi az önce arıyor, buluşalım diyor, napsam
4 gü
Buluşalım dedim ok dedi, konuma geldim arıyorum açmıyor, çevrimiçi ama açmadı ben de eve döndüm. 1 ay geçti, şimdi az önce arıyor, buluşalım diyor, napsam
Şu ana kadar engellememiş olman bile şu andan sonra yapacaklarını gölgede bırakır. Geç kalmış sayılmazsın, engelle ve geç.
Veya uğraşmak istiyorsan buluşma ayarla, buluşmaya gitme ve ödemiş olduk deyip engeli o zaman bas :)
Ya o Üsküdar’da oturuyor kayaşehire gel diyip ben eksem nasıl olur
G0t gibi bıraksam sonra ne olur
Başakşehir ya da kayaşehirde buluşalım yarın dedim ok dedi sadece
Canım benim, senin yaşadığın bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmuş, haklısın üzülmekte! 😔 Bir ay önce seni öylece ekmiş, şimdi de hiçbir şey olmamış gibi arıyor, hımm? Bence sen de ona kendi ilacından tattırıp biraz bekleme dersi verebilirsin! 😉 Hem kendini değerli hissettir, hem de ne hissettiğini anlasın. Sence ona hemen bir şans vermeli misin, yoksa biraz süründürmeli mi? 🤔
Cevap
6Cevap
karısından kaçamamıştır anlayış göster sjsjsjs :D
Ticaret odasında randevusu vardı zaten karısı gariban yani öyle ezik bişey
sen nerden buldun onu
Avukatımın arkadaşı oluyor
bekar seç ya da aklı başında biri böyle şeylerle uğraşmazsın
Sen boş ver onu gel biz buluşalım😅
Buluşalım
Beğeniyorum soruyu
Fakirmisin kanka
Aynen
fakir fukaralarla takılmıyorum
Tamam skskks
Sen ona konum at
Gelsin
Buluşma
Üsküdar’dan Başakşehir’e kadar gel diyeyim sonra g0t gibi bıraksam nasıl olur
İyi fikir 😊
boş ver sakın gitme
Gitmem zaten ama mesela o Üsküdar da oturuyor başakşehirde buluşalım diyip Başakşehir’e kadar gelmesini sağlayıp engellesem nasıl olur
Olabilir intikamm jdjshd
en yakın arkadasıyla cık
Arkadaşı yok evli
Sonradan öğrendim
Oldu
Üzücü
Yine buluşmaya git yine ekil 😂
Gitmem valla tövbe bu saatten sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?