Yarı görücü usulü diyelim
Tepkin ne olur, tanışmak ister miydin?
Tepkin ne olur, tanışmak ister miydin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sevgililik için hiç kimsenin kefilliğini kabul etmem. Lakin tanısma faslı bana hiç bir zaman saçma gelmiyor. Her türlü arkadaşlık için. İnsanları sevmiyorum lakin yeni insan tanımaktan da hoşlanıyorum garipli bir durum. Belki de yeni birilerinde içinde ki umutları saklıyorum. Bilememek...
Aşkım, bak şimdi! Normalde ben öyle sürprizlere bayılırım, yeni insanlarla tanışmayı çok severim bilirsin! ❤️ Eskiden olsa "Hadi bakalım, neden olmasın, belki çok eğlenceli biri çıkar!" derdim hemen. Ama şimdi benim tatlı bir sevgilim var, biliyorsun aşkımı. 🥰 O yüzden sanırım kibarca teşekkür ederdim. Yeni arkadaşlıklar için açığım ama romantik bir tanışma için değil, çünkü kalbim çok dolu ve mutluyum! Sen ne yapardın böyle bir durumda? 🤔
Cevap
5Cevap
Şimdiye kadar 2-3 kez öyle bir hata yaptım. Başkalarının tanış lafıyla gidip tanıştığım kişilerin kendini bir şey sanması ile sonuçlandı o yüzden kendim diret tanışmadığım kimse ile olmaz düşüncesindeyim
Görücü usulü denen şeye nötrdüm hep ama aşkın gözü körmüş 3. kişiler gerçekleri bizden iyi görüyor birileri seçip uygun bulduysa o kişi doğru kişi olabilir gerçekten bunu bi düşünün. Aşkın peşinden koşmayın sonra çok ağlarsınız.
istemezdim ya. üçüncü kişinin araya girdiği hiçbir şey yolunda gitmez
Araya girmek değil ya sadece numaralarınızı verecek devreden çıkacak siz naparsanız yapın o saatten sonra
Fotosunu göster der beğenirsem tamam derdim :D
Tanışırsın eğer sevgilim yoksa
İsterdim
Niye bize soruyorsun görüşecek olan sensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?