Çok fakir, çok çirkin erkekler dışında hepsinin aldattığını düşünüyorum, özellikle evli erkeklere bu kadar talep olan, sürüsüyle or... olan şu dönemde😂
2 gü
Cevap
38Cevap
Yine bir karakter meselesi sorusu. Eşim yok , olsa da olmasa da o topa girmem. Aldatan bir kesim var evet ama aldatmayan aldatmayacak olanların da yüzdesi az değil. Her şey insanın aile terbiyesi ve nefsinin kölesi olup olmadığıyla ilişkilidir.
Evli olmadan o durumun iç kısmını bilmeden bu yorumu atman saçma değilmi
Gözlerimiz kapalı gezmiyoruz bekar olmakla görüyoruz, duyuyoruz, konuşuyoruz sonuçta. Evlilikte aldatan arkadaşların çoğu kendi bekar halinde iken hızlı yaşayanlar oluuor genelde.. Sonradan aldatmıyorlar yani daha evvel yaşanmışlıkları vardır. İç kısım, dış kısım farketmez sonuç aldatma ise olay bitmiştir benim için.
Ben hiç oyle bir erkekle tanısmadım. Aldatmayan elinde imkanı olmadığı için aldatmıyor. Ülkede güvenilir erkek kalmamıs sekerim. Bi ben varım, bende artık oyle sevgili aşk meşk işlerine vermiyorum kendimi.
Böyle bir soruyu nasıl sorabiliyorsunuz, nerede ahlak ve iffet? Nerede asil türk kadınları? Bir de utanmadan gülüyorsunuz, evet iffetli erkekler var ama senin etrafında yok, neden biliyor musun? Herkes karakterince insanları hayatına alıyor, o sebepten senin etrafın ahlaksız erkeklerle dolu ondan dolayı herkesin karısını aldatacağını düşünüyorsun. Sende onlardan birisin herhalde çok hoşuna gitmiş.
Fakir ve çok çirkin biri vardı bizim mahallede eskiden, bir tane kadınla basılmıştı, başka bir kadınla da adı çıkmıştı. O kadar emin olm fakir ve çirkin aldatmazlar diye :)
Benim eşim şöyle iyi , böyle efendi diyenin bile başka bir kadına nasıl baktığını gördüm, diyeceklerim bu kadar:(
2 defa evlenip boşandım ben aldatmadım karılarım aldattı o zamanlar bayapı yakışıklıydım sonra saldım bakma
Karısı trafik kazasında öldü diye intihar eden biliyorum
İstisnalar kaideyi değistirmez
İstisnalar kaideyi bozmaz Evet ama belki senin karşına sürekli Aldatan erkekler çıktığı için bu tarz olaylara pek fazla inanmıyor da olabilirsin
Kişilikle alakalı bu cinsiyetle değil. cinsiyete vurursan kadınların açık ara önde olduğunu görürsün.
Fakir cirkini de aldatıyor merak etme 😂😂 buluyorlar kadın bir şekilde.
Fırsatı olan ve yakalanmayacağından emin olan her erkek aldatır maalesef
Çabuk mesaja bak oku çabuk dedim @UykucuHilal
@UykucuHilal mesjjjjjjjjjjjjjjj
Herkese genellemeyiz kadninds var karakter meselesi cinsiyet degil
Evlilere talep çok fazla olduğu için bekar erkekler yüzük takıyormuş şaka gibi 😃
Arz talep meselesi. Her malın bir alıcısı vardır...
Bunlar sizin safsatalarınız asla aldatmadım dünde bugün de yarın da asla
Burada ne işin var o zaman mk bisg buradan bir karı düşerse diye finekliyorsun diğer erkekler en azından dışarıda görüp beğenip aldatıyor😂
He aynen dediğin gibi işte seviye üslup bile yok ki sana zaten yalan borcum yok
10 yıldır evliyim reelde hiç aldatmadım ama sanaldan konuştuklarım oldu
İmkanlarım iyi, şansım da oldu ama 14 yılda hiç aldatmadım da yeltenmedim de.
Mümkün yani
şeytan dürtse de yanaşmadım o işe.. laf sallarım burada millete de. yok aldatmak terso.. o yüzden bu haldeyiz ya o da ayrı
Var tabii ki. Cinsiyet işi değildir bu. Gönül işidir.
Evliyim, eğer güç elindeyse çok rahat aldatabilirsin. Tabii önüne gelenle olmaz duygu olmadan yapamayanlardanım :))
Müge ye çıkanlara bakarsak eğer tezinde yanlışlık olduğunu görüyorum
Her insan aldatmaz genel yargı bu yaaptığınız
Ben aldatmadım çünkü hiç karım olmadı😀
Bilmem öyle olabilir belki.. Sen evli misin
bekarim ama az da olsa varidr
Kadinlar daha fazla artik
Kadınlar toplum baskısı öldürülme ihtimali hayatını bitirme ihtimali ve karşıdaki erkeklerinde evli kadına yururse başına geleceklerden korktuğu için kadın hiç bir zaman daha fazla olamaz. Evli erkeğe yürüyen bir kadının veya evli erkeğin başına hiçbir şey gelmediği için çok daha rahatlar bu konuda
Hayat senin çevremden ibaret değil Amerika'da değil ataerkil bir toplum olan Türkiye'de yaşıyorsun😂
Yoo
Yok erkek olsam aldatabilirdim😂
Kadınların o kadar erkek zaafı yok erkeklerin kadın zaafı var yaratılış gereği o işi fazlasıyla çoğunlukla erkek yapıyor dahada yazma sıktın
Kimmiş evli erkeklere talebi olanlar 😂
Evet vardır
Biz öyle bir talep görmüyoruz:)
Vardır
fırsatını bulamamıştır diyebiliriz
Sen sünnetsiz erkek ile sevgili olur musun
Olabilir
Evet ben aldatmadım
Yoktur
Kesinlikle var.
Vardı ama artık yok
Hani kız nerde
Niye her kadın senin gibi enayimi aldatılsın
Vardir bence
Vardır illaki
@ball223 neden ama
Vardır
Nadir
Yanlış düşünüyorsun
Var bennn
Vardır tabii
Çok haklısın
yanılıyorsun
Cok nadir bulursun
Evet var tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşünmen gerçekten üzücü ya. 😔 Ama inan ki, dış görünüş ya da maddi durumla alakası olmayan, eşine sadık kalan, gerçekten seven ve değer veren birçok erkek var. İlişkilerde en önemli şey karşılıklı sevgi ve güven bence. Böyle genellemeler yapmak doğru değil, herkese bir şans vermeli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, güven bir ilişkide her şey değil mi? ✨💖