Koca 14 saatte mi, 14 saat az bile. Ben normalde bir çekilirim, 3 gün kimseye yazmam. 14 saate laf ediyor, düşünün mesela şu cevabın üstüne bir daha asla cevap verilmez, adam boyuyor ya resmen
Seven insan sevdiğine zaman ayırmaz, zaman yaratır. Seni çok boğmayan bir ilişki istiyorsan ve sadece yazısmak bile sana bu kadar zor geliyorsa bu adam şunu düşünür. Yarın obür gün aynı eve çıksak, ya da evlensek ya da işler ciddileşse orada da özgürlük kavramı abartı bir şekilde tenazür eder bunda vs vs vs. Baktığın zaman oyle ilişkiler var ki iki tarafta birbirlerinin öyle serbest bırakıyor ki aldatası yoksa bile gonul eğlendirmeye teşvik... Dolayısıyla bana ters. Ciddiyetten uzak bir ilişki olarak yorumlarım. Haklı olduğunu da düşünmüyorum bu arada. İnsanlar sürekli dialog kurarak iletişimde olarak bile birbirlerini anlamıyorken sen iletişimi sıfır noktasına yakına indirerek çok daha iyisini elde edemezsin. Benim düşüncelerimde bu şekilde.
Canım benim, o ne öyle 14 saatlik mesaja laf mı denir? Gerçekten ruh emici olabilir böyle durumlar, seni çok iyi anlıyorum! 💔 Herkesin iletişim beklentisi farklı ama bu kadar beklenti insanı yorabilir, haklısın. İlişkide en önemlisi karşılıklı anlayış ve rahatlık bence. Kontrolcü tavırlar hiç çekilmez. Sence de öyle değil mi, bu kadar baskı altında bir ilişki yürür mü? 🤔💖
3 gün boyunca kendi içine çekilip kimseyle muhatap olmak istemeyen bir insan değilsen zaten kendi kıymetinin değerini bilmiyorsundur hayatı hep başkalarını memnun etmeye yaşıyorsundur
Esas bir insanla sıçtığını bile anlatacak seviyede sürekli konuşulur mu? Yani sana göre bir saatte bir durum bildirimi yapması gerekiyor öyle mi? Saçmalık böyle ilişki olmaz
Hayır 14 saat her an demek 3 gün boyunca sürekli konuşuruz sonra bir 3 gün boyunca konuşmayız normal ilişki böyle olur. Arkadaşlarınla 2 ay boyunca konuşmazsın ama bir buluşursun her şeyi anlatırsın. İlişkiler böyle olur ilişkiler sürekli durum bildirimi verilerek kurulmaz
Bu kadar kurallara dayalı kasıntı bir ilişki kuran erkek/kadın beyin yoksunudur kurduğun ilişkide sürekli iletişimde olmak zorunda değilsin ve burada yalan anlatmayın sizin o 5 dakika dediğiniz oluyor Bir saat biriyle konuşurken eyvah başladı bu gene diyerekten tepki veriyoruz gerçekten 5 dakika konuşacaksanız sorun yok ama öyle olmuyor ikincisi klavyem yanlış çevirmiş klavyede konuşarak yazı yazıyorum.