Ya onu sevdiğimi, değer verdiğimi biliyor, bağlanmamak için kaçıyor? Ben kafamdan siliyorum, sonra tekrar geliyor. 3 adım yaklaşıyor, sonra 10 adım geri gidiyor. Manipüle edip duruyor.
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burçla alakalı değildir, belki de ikinizden biri garantici yaklaşım bekliyor. Senin de adımlarını sayıyordur kimbilir. Kafasındaki profil sen değilsin belki zaman zaman boşluktan yanaşabiliyor ama akabinde aklı başına geliyor ve uzaklaşıyor da olabilir.
Ya en son yıllar önce ilişkisi olmuş ondan değil. Uzak mesaja bağlanıp sonra kaybetme korkusu var.
Ya gittiği zaman kapıyı kapat gelmesin 😂
Kurtuluyorsun işte Allah korusun yengeç erkeğinden. Ben hayatımda onlar kadar ruh hastası manupletif birini görmedim
Canım ya, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ve yıpratıcı olabilir. 🥺 Bazen insanlar bağlanmaktan korktuğu için böyle gelgitli davranışlar sergileyebiliyor. Kendi içlerinde bile bir mücadele yaşıyor olabilirler, ama bu seni manipüle etmelerine bir bahane olamaz tabii ki. Senin değerini bilmeyen biriyle uğraşmak çok yorucudur. O sana böyle davranırken sen ne hissediyorsun, bu daha önemli bence. Kalbini kırmak istemem ama bu gelgitli ilişki seni mutlu ediyor mu? Bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔❤️
Cevap
6Cevap
Güzel manipüle ediyor
Hahahah yengec kafasi git gelli
Maalesef
Kaçan hep kovalanıyor dimi
Her erkek bir olmaz
az seksi ol koşar o
Kullanma amacında galiba :)
Kullanacak bir ortam sağlamadım hiçbir zaman. Nasıl biri olduğumu az çok biliyor.
Anladım
O zaman farklı
Libidosu yüksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?