Bir kadının doğum gününde masasında çiçekli fotoğraf paylaşması illa sevgilisi mi var anlamı taşır? Bir paylaşım yaptım ve çok pişman oldum, yanlış anlaşıldım galiba ex'im tarafından
2 gü
Cevap
14Cevap
İnsta kullanirken ben de cicekli storu attigimda hemen manitam almis gibi yorumlar yapiyordu millet ozellikle erkekler. Sanirim beyinleri boyle calisiyo
Aynen ya işin kötü tarafı çiçek dahi yok yapay zekayla yaptım
Nasıl aklarım ki kendimi ben bilemedim kendimi daha üzdüm
İlla bir erkek mi ginderecek çiçeği aileden biri de yollayabilir
Zaten doğum günümdü ve bende öyle söyledim ama çiçeği bilinçli yapay zekayla ekledim maksat kıskandırmak ama üzülen ben oldum yine
boş ver asla üzülme değmez bu hayata basklari için yaşanmaz da
Bu adama böyle oldum ve ben çırpındıkça hata yaptım
Biraz geri çekil ve olaya dışardan bakmaya çalış emin ol
Zaten onun gözünde kötü biri gibiyim basit biri gibi görüyor beni bu çiçek olayı da tamam var biri hayatında düşüncesi var
Olabilir hayatın abaskasi giremez doye bir şey yok ki ya
Öyle düşünmesi beni üzüyor
boş ver bence basir düşünmüş ince değil
Öyle haklısın iki gündür toparlanamadım
Daha da toparlanman zor gibi geliyor bana
Eski sevgililerinizin ne düşündüğünü bu kadar takıyorsanız neden ayrılıyorsunuz mk
İlgisizliği yüzünden günlerce yazmadı ilişki içinde bana yoğunum deyip başkalarıyla konuşmuş fake hesaptan takip ettiği kızdan gördüm
Oyyyy boynuzlanmışsın seni mendil gibi fırlatmış
Yok o fırlatmadı ben ayrıldım ama şu an isteyen o
Çöp kutusundasın sus
Gerçekten mi
Ex in ne düşündüğünün ne anladığının ne önemi var. İstedig boku anlayabilir. Açıkçası umrumda da olmaz.
Ve ilişki için de bana sahip çıkmadı günlerce yazmadı sosyal medyada takip kabul etmedi fake hesaptan yazdım takiplerine bana yoğunum diye yazmayan adam kızlara kahve teklifi yapmış kız attı bana bende doluydum doğum günümde ailemle yemekteyken kendi fotoğrafımın yanına yapay zekayla çiçek buketi koydum o sorunca da ailemle çıktım dedim
Sana zerre değer vermemiş birine insan gibi muamele etmekten vazgeç. Bir daha böyle bir şey olursa , cevap bile verme bana kalırsa. Sen bu kadar değersiz misin?
Ya o döndü ya yine ben reddediyorum o zaman başkası var dedi
Ne önemi var. Başkası var veya yok seni istemiyorum de bitsin
Böyle bir durumda yine de çok seviyorum zaten kendimi suçluyordum yoksa bitirmiştim ama bı hata beni daha suçlu hissettirdi
Sen bence boşluktan böyle düşünüyorsun. Bu adamı ve davranışlarını analiz etmeyi bırak. Hayatına odaklan
Elimde değil mahvoldum hep ve daha hata yaptım
Mahvolacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Kuşlar uçmaya devam ediyor. İnsanlar işlerine gidiyor. Herkes keyfinde. Sen de keyfinde ol
Neden kopamıyorum o beni yıpratıyor
Tamamen psikolojik. Zihnini unutmam lazım diye telkin ettiğinde tam tersini yapıyor. Oysaki rahat bırak kendini. Sevgilini özlemen normal. Acı çekmen normal. Ama hepsi geçecek. Zamana bırak. Kendini sıkma. Zamanla aklına bile gelmeyecek. Hayatını yaşamaya devam et.
Canım çok haklısın yeni ayrıldığım dönem daha iyiydim kendimi rahat bıraktım o yazınca cevap veriyordum ben yazıyordum tabi bi hastalık da falan ama o gece benim üzerime çok gelmesi beni basit bir kız gibi göstermsi keşke paylaşmasaydım dedim
Yine aynı şekilde yapabilirsin. Bi kere yapmışsın yine başarabilirsin.
Çok sağol canım Haklısın çok zor bir imtihanın içindeyim annem kanser tedavisi görüyor benim psikolojim bozuk 🥲
Yanlış anlasa ne olacak? Zaten bitmiş bir ilişki değil mi?
Hala çok seviyorum onu ama ilgisizliği yazmaması yüzünden ayrıldım bende ailemle yemeğe çıktım doğum günümdü şeytana uydum resmimin yanına yapay zekayla çiçek ekledim o da görünce bir şey demedi ama başka biri var hayatında kim dedi bende yok ama seni ilgilendirmez dedim ama o var diye düşündü şu an da eşşek gibi pişmanım hayatımda kimse yok boşuna o hissi yaşattım
Sevemem ya en üzüldüğüm nokta da hayatımda hiçkimse yok ama varmış gibi gösterdim
Oda öyle ilişki için de ilgisiz sadece cinsellik istiyor bende o konuda uzağım ama her ayrılıkta dönüyor
Acaba seviyor mu diye düşünüyorum ama barıştıktan sonra buluştuk iki gün yazmadı ben yazdım sonra arada bir iki defa yazdı günlerce yazmadı ama yine de tam bitirmemesi içimde o hissi yaşıyorum
İlişki içinde davranışları sevmiyor dedittiriyor ama ayrılınca arada yazması mesela böyle bir durum da hemen tepki vermesi tabi iyi bir tepki vermedi konuşurken bel altı girdi fotoğraf istedi atmadım geç yazıyorsun hayatında biri var yok vallahi dememe rağmen inanmadı
Ama sorsan niyetim o değil diyo ama hep o
😞
Eski diyirsunve kafana takıyorsun
Çok kötü bir ilişki yaşadım 3 yıldır ayrıl barış ve sürekli kendimi suçladım şu an olduğu gibi
Aynen öyle ama son ayrılık da dedim bak senin bi hatan yok kendime o günlerce yazmadı bana ilgi alaka göstermedi ama arada konuşuyorduk sonra işte bu paylaşım sevgili imajı verdim gibi ben suçlu gibi oldum o şu an sevgilin var ve o yüzden istemiyorsun diyo
Ya ben o yüzden ayrıldım ama bitiremedim kalbimde arada da konuşuyoruz ya bitemedi
Kendimi suçluyorum psikolojim bozuldu şu an onun mesajlarını atsam size yani bilmiyorum niye böyle oldu 😞
Bu ilişkim de de hep böyle oldu başlarda beni çok baskıladı istemediğim bir ilişkiydi sonra sevdim çok şansızlık yaşadım sevmeme rağmen hayatıma hiçkimse girmedi ama o hep o düşüncedeydi onu aldatan biri gibi tam tersi günlerce yazmayan oydu bana başkalarıyla konuşan o yüzden ayrıldım 3 aydır ayrıyız ama hastalık bi durum olunca yazıyorduk şeytana uydum o günkü paylaşım da tuzu biberi oldu ona direk bir şey söylemedi ama fotoğraf istedi atmadım bel altı konulara girdi cevap vermedim sonunda da tamam sen başkasıyla konuşuyorsun onunla birşeyler yaşıyorsun falan işte bende üzüldüm boşu boşuna öyle hissettirdim diye sevmesem takmazdım hala da nedense seviyorum acı çekiyorum kendimi suçluyorum 😞
Aynısını söyledim diyo amacım o olsa yapardım ya da neden hala yazayım
Eski zaten anlasa ne olacak
Ben kıskansın diye paylaştım hatta çiçeği bile yapay zekayla yaptım yani çiçek bile yoktu resimde ama sonra İçim acıdı çok seviyorum ama kabul etmemek zorundayım gibi hissediyorum o bana değer vermiyor
Yani gerek yok böyle şeylere
Şeytana uydum keşke hiç paylaşmasaydım şu an onun yüzünden bitti bu ilişki kabul etmiyorum diye başkası var dedi
Boşun yıpratıyorsun kendini birmiş gitmiş yani
Evet takıntılı oldum ona karşı kabul etmiyorum ama kalbimde bitiremiyorum her yaptığım birşeyde kendimi suçluyorum
Kim ne düşünürse düşünsün
Seviyorum ve beni başkası var gibi düşünsün istemiyorum
Ne anlarsa anlasin eski degılmı
Ya ben kalbimde bitiremedim ayrılan bendim ama 🥲
Onu ne ilgilendiriyor ki
Ben çok seviyorum kıskandırmak istedim daha kötü oldu🥲
Nasıl oldu🤠
Ya doğum günümde ailem yemeğe çıkmıştım resmimi koydum yanınada yapay zekayla çiçek koydum altına da birşeyler yazdım o da hayatında biri var dedi
Bitmiştir üzülme yani
Çok seviyorum bi canım yaptım işte aklım sıra kıskandırmak istedim ne hayatımda biri var neden çiçek sadede yapay zekayla yaptım
Valla üzüldüm adına ama biten bir ilişki yeni biri karşına çıkar üzülme
Hep böyle oluyor daha batırıyorum🥲
Yok valla seni seven çıkar kendini boşuna üzme
Ben ondan kopamıyorum
Bak her insan sever ama olmuyorsa bir gün biter bitmesi daha hâyırlıdır
Keşke yapmasaydım zaten herşeyde kendimi suçluyordum birde bu🥲
Yazık etmişsin kendine
Uyumadım bugün birde haklı olan bendim göz göre göre hiçbir şey yok kendimi haksız gösterdim ona ailemle gittim dedim
Sıkıcısınız
Neden
Eskiyse ne önemi var
Arada konuşuyorduk bende ilişki için de bana değer vermiyor günlerce yazmıyordu ama sürekli dönen oydu
Bende görsün merak etsin istedim ama sonra da ben üzüldüm beni olmayan bir şey için niye yanlış anlasın diye düşündüm
Ekler misin beni seninle bir süre arkadaş olalım
Kesin yanlış anlamıştır
Oda o çiçeği yapay zekayla yaptım
Yazık olmuş :)
Çok pişmanım ya çok seviyorum ama hep böyle canım şeyler yapıyorum
Sıkma canını, kafan bozuksa müsaitsen gel istersen
Yzabilrim
teşekkür ederim çok sıkılıyorum çırpındıkça daha yanlış yapıyorum daha dibe batıyorum
Anladım
Pekala ne zaman istersen buradayım
:)
Sağol
Ricaaa ederiiim yaş kaç
Benim 30 onun 40
Hmmm vaktin var mı
Ne için
Sohbet felan
Ne yaptı ki
Hayatında biri var dedi bende pişmanım paylaştım diye yok kimse çiçek alanda olmadı ama canım gibi boşu boşuna kendimi üzdüm
Giden için üzülmek kötü
Ben ayrıldım ilgisizliği yazmaması yüzünden
sacmalamasin
Ya hayatımda hiçkimse yok ama canım gibi yanlış gösterdim kendimi
Yanlış anlarım
Ama doğum günüm
Niye paylaşıyosun göze sokuyosun
Ya işin kötü tarafı çiçek alan da yok ben yapay zekayla yaptım
Ya sen ne tür bi gıcıksın ( :
Çok seviyorum ama gururum onun davranışları bitirdim ilişkiyi ama o paylaşım iyi olmadı belamı arıyorum
Fazla olmuş abartmışsın, Kapalı mısın?
Yavru?
Nasıl toparlarım ki ondan ayrıldım ilgisizliği yazmaması yüzünden hayatında bsşka kadınlar da var biliyorum ama beni silmedi arada konuşuyorduk ben bitirmiştim ama hayatımda başka hiçkimse yok o tabi anlamadı bunu bende canım gibi boşu boşuna kendime laf söylettim nasıl aklarım bu durumu
Zor şeyler yaşamışsın niye ayaktasın bu saatte neden uyumadın peki sadece bu olaydan ötürü değil
Sabaha kadar uyumadım ağlıyorum kendimi suçluyorum hayatımda hiç kimse yok ama varmış imajı verdim 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, doğum gününde çiçekli fotoğraf paylaşmak illa sevgili var demek değil ki! 🤷♀️ İnsan kendi kendini de şımartır, arkadaşları da hediye eder. Belki de ex'in başka şeyler düşündü, kendini bu kadar yıpratma bence. En güzel gününde kafanı bunlarla yormana üzüldüm, boş ver gitsin! 💖 Sence ex'in neden öyle anlamış olabilir ki? 🤔✨