Erkek arkadaşları olmayan kız hiç yok mu?

ulan nerede iyi anlaştığım kız varsa, hepsinin de erkek arkadaşları var, hani durumdan rahatsız oluyorum ama bir yandan da söyleyemiyorum ayıp olur diye, hani dağdan gelip bağdakini kovma hesabı gibi olmasın diye ama yakıştıramıyorum kendime, erkek arkadaşları olan kızla konuşmayı, hani ben kızlarla arkadaş olmak yerine 1 tane kızı hayatıma alırım, ondan başka kızla da iletişimim olmaz ama bu tanışıp sevgili olduğum kızların erkek arkadaşları oluyor. Ben de inadına gidip kız arkadaş çevresi yaptım, her biriyle ilgilenmek o kadar zor ki hem sevgilimle kavga ettik ayrıldık, ona vakit ayıramadığım ve kızlarla konuştuğumu öğrendiği için, sonra dönmeye falan çalıştı ama kabul etmek gelmedi içimden. O, ilgiye aç biriydi, ben ise hırs, intikam için böyle bir şey yaptım ve iğrençti, ona hem acıdım hem tiksindim, eskisi gibi gelmiyor bana. Ben çevremde çok kız olmasından rahatsız olurken bu kızların işi gücü yok mu, hep erkek arkadaşlarıyla konuşurlar, nedir bu karşı cins arkadaş sevgisi kızlar?
Güncellemeler
3 gü
yav bu yaşı nasıl düzeltiyorduk mkkkk 28 gösteriyor 2003lüyüm ben 28 yaşımda olsam evlenmiş olurdum çoktan ne işim olurdu burada kdkdkdkdkdkdk
Erkek arkadaşları olmayan kız hiç yok mu?