Sizce mümkün mü bu bir şekilde bağlanması için ne yapmak lazım? Maço bir erkek düşünün böyle birinden bahsediyorum.
3 gü
Sizce mümkün mü bu bir şekilde bağlanması için ne yapmak lazım? Maço bir erkek düşünün böyle birinden bahsediyorum.
O maço erkeğin zihninde geçen kendisine özgü kadın gibi olursa olabilir belki ama onun kriterlerine uyman lazım. Yoksa dünyayı önüne sersen olmaz.
Ayrıca bir erkek seni kendine aşık etmeye çalışmış olsa ne yapması lazım? Biraz empati yap, bu sorunu kendin bile çözmüş olursun. Tek taraflı düşünme sadece.
Aşko kuşko, birinin kalbini kazanmak için kandırmaca pek kalıcı olmaz sanki yaa. 🙈 Bence en güzeli kendin olmak! Maço bir erkek bile olsa, samimiyetin ve pozitif enerjinle onu etkileyebilirsin. Sen de flört etmeyi seviyorsun, değil mi? Eğlenceli ol, ilginç sohbetler et, onun dünyasını keşfetmeye çalış. Ortak noktalar bulmak ve gerçekten değerli hissettirmek çok daha işe yarar. Ne dersin, samimiyet en büyük sihir değil mi? ✨
Ne noldu canısı
@arayagirenadam yanlış yere yazdın
Bu çocuk niye böyle yapıyor ya
Cevap
7Cevap
Vereceklerine bağlı
Ne gibi
Anla işte daa
Ya anlamıyorum ben cilve içinden yemin ederim bu cilve tam olarak ne
Onun hoşlanacağı şeyleri yapmalısın. İki dekolte aç mesela
Çok açık değil ama attım ama çok azıcık dekolte vardı zaten dedi göğüslerin güzelmiş diye ama bu cilve değil ya
Sen me dedin öyle deyince
Ne*
Ben de teşekkür ettim ne diyim
Emmek istedi uçlarını
O saman bu iş olduu
Yoo olmaz çünkü görüşürsek bana yaklaşamaz
Sanal mı takılcanız? Neden yaklaşmaz ki
O görüşmek istedi de ben hazır değilim ayrıca ikimiz de kpss girecez sınavımız var
Hmm evet biraz uzaktan takılmak iyi olur
Neden iyi olur sence
Hazır olmadığımı söyledim zaten ayrıca beni basit görmesin hemen buluştuğunda tamam diyip gidecek birisi değilim
Onu anlasın yani ben bir kpss hesabı açtım o şekilde tesadüfen tanıştık onun da kişisel hesabı değildi kpss çalışırken açmış işte. Kendi hesabı kapalıydı onu açarım ordan da takipleşiriz dedi hesabı kapalıydı ama iki gün önce açmış hesabını biz de 5 gündür konuşmuyoruz dün akşam yazdım fake hesaptan ve mesajımı görmedi hala girmemiş fake hesabına
Kendini ağırdan satman için dedim ben de..
Evet hemen çok istekli görününce bu sefer kıymet bilmiyorsunuz basit görüyorsunuz
Evet biraz maymun iştahlıyız
Ama fazla naz aşık usandırır tabi ben hep yok dersem bu sefer gider diye korkuyorum ve bir süredir hep ben ilk mesajı atıyorum ama yazdığında ilgili davranıyor ama hep ben yazıyorum bir süredir dün de 4-5 gün sonra ben yazıyım dedim hala görmedi benden vazgeçmiş olabilir mi şehirlerimiz yakın Adana Mersin
Trip atamıyorum henüz sevgili olmadığımız ve 3 ay sonra kpss olmasından dolayı
Yok hala bekliyordur. Sadece hesaba çok sık girmiyor olabilir
Ben olsam dayanamaz gelirdim yanına
Ne bekliyordur ama kaç gündür sık giriyordu hesaba bakıyordum sürekli aktifti iki üç gündür gerçek hesabını açtığından beri bu hesaba girmiyor baktım dün aktif görünüyor
Bu gün de bakmazsa işler sıkıntı demek ki
Yani o hesapta ben varım konuştuğu ama bir süredir yazmıyor kpss var diye bir şey demiyorum zaten dedim ona kpss çalıştığın için seni etkilemek istemiyorum diye bir günüm sana gitsin bir şey olmaz dedi ama ben hep yok dedim ama ne yapabilirim yani bir de kilo vermem lazım karşısına çıkmak için
O da gelmek istiyor dayanamadığını söyledi ben yok dedim
Off yaa emmek istedi demiştin uçlarını
Biz cinsellik de konuştuk ya sıkıntı o😒
İş cinselliğe kaymış gibi
Yok ya kaymadı gerçekte olmayacağını söyledim sadece mesajla konuştuk o tür şeyleri de keşke konuşmasaydım dedim sonradan
Anladım. Umarım her şey istediğin gibi olur
Olur da farklı beklentileri olsun istemiyorum sadece o iş için yanıma gelsin istemiyorum o yğzden konuşmasaydım dedim
Anladım.. iş olacağına varıyor sonuçta
Aslında ben de istiyorum onunla bir şeyler fakat biz henüz evlenmeden bir şeyler yaşarsak bu sefer evlenmez biliyorum
Ama şimdi sen de ciddi düşünerek olmazsa üzülmez misin?
İş olacağına varıyor derken?
Ama şimdi sen de ciddi düşünerek olmazsa üzülmez misin?
Nasıl yani
Sen dazla kaptırmış gibisin sanki bana öyle geldi. Çok fazla anlam yükleme. Olmazsa üzülme diye dedim
Yoo kaptırmadım ne alakası var neden böyle düşündün şimdi
Hala dönmedi mesajıma kafayı yiyecem
Bak mesajına dönmedi diye kafayı yiycem diyosun. Basbaya kaptırmışsın kendini canısıı
Kaptırsam da belli etmiyorum işte ona kendi kendime yaşıyorum ancak hala girmiyor o fake instasına baktım iki gündür yeni hesabı açık
🤗🙏🏻
Ne oldu ya
Ne noldu
Çok da takılma kafayı yersin
Offf kaç gündür mesajıma bakmıyor bile girmiyor hesaba demekki beni özlemiyor ve yazmadan durabiliyor kaç gündür
Evet çünkü başkası var hayatında
Tek konuştuğum karşı cins sensin diyordu
Sen bakma onlar hep öyle der
Zaten belli kaç gündür bana yazmıyor ama ben yazsın istiyorum
O zaman biraz daha bekleyip göreceksin
Off kaç gün geçti ya bir insan hiç mi merak etmez
Saten merak etse bu kadar beklemez, bekletmez
Derdi ne anlayamadım yazdığında da ilgiliydi aslında buluşmak istedi birkaç kere ben yok dedim kahve içmek istedi hazır değilim dedim ama biraz daha çabalaması gerekmez mi
Şimdi günah vardır çok naz..
Sence de biraz naz yapmadın mı?
Bilmiyorum ondan olabilir belki ama yine bir şekilde seven insan mesaj atmadan duramaz bu şekilde soğuk yapması uzun süre normal değil
Belki şan kapalı tutup açtığı hesabında millete yazıyor nerden bilecem takipçisi de artmış takip sayısı da
Yeni aşklara yelken açmış
Dişil enerjini kullan zaten çok canım varlıklar
Ergen olmak da cidden zor
bağlayalım rituelle
Köle efendi ilişkisi
Nasıl yani
Oral yap
Bu mu yani
Bana yap 🥲
Cilve yap
Nasıl mesela
Açık giyin göster ucundan