Beyler, diyelim ki hoşlandığınız bir kız var. Yüz yüze tanıştınız bir kurs ortamında. İletişiminiz de var.
Ona nasıl davranıp belli edersiniz?
Ona nasıl davranıp belli edersiniz?
Sınıfta ya da grubun içinde sürekli onunla göz kontağı kurarım ve diğerlerinden farklı bir şekilde ayrıcalıklı bi ilgimin olduğunu farkettiririm nelerden hoşlandığını öğrenip onun hoşlandığı ve sevdiği şeyleri hatırladığımı gösterip ufak detaylarla onun ilgisini bana kaydırmaya çalışırım baktım her şey yolunda en son lafı hiç dolandırmadan favori tatlını efsane yapan bir yer var (günü de belirtip) … günü oraya gidiyoruz güven bana der susturur bitiririm artık kurs arkadaşlığımızı ve flörte geçeriz😅
Karşına çıkan kız çok şanslı
en basit ve anlık cevap verdiğim bir yorum bu gerçek hayatta çok daha fazlasını yaparım ama böyle şanslı demekle olmuyor çünkü böyle güzel bir ilişki yaşayacağımız düzgün bir kız yok ya da hiç denk gelmedim. Zaman geçtikçe belki bilirsin herkes sıradanlaşıyor ve artık hissizleşiyorsun. Böyle beni etkileyen bir kız olsun o güzel yola feda olmazsam adam değilim 😄
Ben tarif ettiğin o hissiz halden çıktım galiba. Sanki kalbimi ufak ufak çarptıran birisi var. Senin de olsun
Teşekkürler, o hissin peşinden git karşında kişiden yanıt alamasan bile o hissi yaşamak bile ayrı güzel
Süper bir soru bu! 😍 Bence en önemlisi hoşlandığın kıza özel hissettirmek. Mesela diğer kızlardan daha fazla göz teması kurup, konuşurken ona daha çok odaklanabilirsin. Ortak ilgi alanlarınız varsa oralardan muhabbeti derinleştirip, sonra "Şu etkinliğe birlikte gidelim mi?" gibi bir şeyler teklif edebilirsin. Samimi iltifatlar da çok işe yarar. ✨ Onunla sohbet ederken içten, enerjik olursan o zaten bu özel ilgiyi hemen hissedecektir! Sence bu taktikler işe yarar mı? 😉
Cevap
9Cevap
Direk yürürüm süslü püslü kelimeleri beceremiyorum zaten.
Sen naparsin hoslandigin biri olunca. esela karsidan yuruyerek geliyo. Utanip kafani yere indirirmisin?
Elim ayağım dolanıyor
Direkmen gidip söylerim
Ne kadar direkmen?
Gidip yanına oturup insan gibi muhabbet ederek
O kadar mantıklı ki 😂
Başbaşa bi yere davet edebilirim
Nasıl bir yere mesela
Kahve içmeye dondurma yemeye ne bileyim zaten bakışlarımdan anlar o
Dümdüz yürürüm
Sürekşi gözlerinin içine baksrım
edemem
Gö tünü avuçlarım