Buluşmak istiyor ancak daha numara bile istemedi, konuşalı 4 ay oldu. Şehir olarak yakınız, aramızda yarım saat var?
2 gü
Buluşmak istiyor ancak daha numara bile istemedi, konuşalı 4 ay oldu. Şehir olarak yakınız, aramızda yarım saat var?
Cevap
8Cevap
Evlilik teklifi bekler gibi numara beklemek de saçma sonucta iletişim var tartışmalı konu gene de
Sohbetimiz gayet iyi sadece görüşmedik o istedi fakat ben hazır değilim dedim. İkimiz de kpss çalışıyoruz yoğunuz fakat numara almak en azından istemek önemli eğer aranızda bir muhabbet varsa çünkü öbür türlü ciddiye alınmaz
Sınav sonrası bunu hal edin zaten sınavdan dolayı zamanınız çok kısıtlı
Ozaman seni kullanacak
?
Kendisine sormayı dene
neden istesin
Çok fazla ilgisi yok demek ki
Daha kivama gelmedin ondandir
Ne alakası var kaç ay olmuş
Daha zamani vae
Ayrıca ne kıvamı
Cinsellik
Zaten biz konuştuk o konuları
Yazışma varsa neden acele etsin ki
Var zaten İnstagramda tanıştık dedim ya ama ne bileyim bir kere numara demedi
Gerek duymaz
seks düşünüyor olabilir
Zannetmiyorum
engelle
Engelliyorum sonra dayanamayıp engeli kaldırıyorum neden engelledin diyor
Zaten gelmek istedi bir ay önce filan ben hazır değilim dedim ama bunun için dediğini sanmıyorum
Ben 23 o 26
O umudu veririm belki olacağını sanır ama olmayacak
Ne duygusu ya cinsellikte duygu yok
O beni kandırırsa ben de onu kandırırım ayrıca ne masraf yapacak bir arabayla gelecek yarım saat
Aramızda sevgililik anlamında bir şey yok zaten öyle olsa numaramı alırdı zaten emin ol ayrıca kandırdığımı düşünmüyorum çünkü siz erkekler müsaitsiniz kızları kandırmaya biz değil
Sanane benim burcumda
Söylemeyecem
Onu tam olarak ne şekilde kandırmamdan bahsediyorsun bu arada
Ya normal görüşmek tanışmak bir kahve içmek için gelemez mi aw
Bir benzin parasını düşünecekse siz çok içten pazarlıklı insanlarsınız o zaman
Hadi biz saf canım olabiliriz ama siz erkekler salağın önde gidenisiniz gerçekten
Benzin parasını öderiz ya sıkıntı yok
Çirkin değilim ne alakası var ya ayrıca siz karşınızdaki kadının sohbetine düşüncesine karakterine hiç mi önem vermiyorsunuz aklınız fikriniz verdiğiniz benzin parasının karşılığını cinsellikle almak mı? Ne kadar kötü insanlarsınız be. Benim aklıma erkekten faydalanmaya dair en ufak bir şey geçmiyorken siz erkekler nasıl bu kadar şeytan olabiliyorsunuz benim aklım almıyor
Yazık sizin art niyetli körelmiş zihinlerinize
Sana demiyorum lafım diğer erkeklere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bu durum biraz kafa karıştırıcı gibi duruyor tabii 😱 Belki de Instagram'dan konuşmak ona daha rahat geliyordur ya da numara istemek için doğru anı kolluyordur, kim bilir? Belki de direkt buluşmayı daha çok önemsiyor, numarayı ikinci plana atıyordur. Ama 4 ay olunca insan merak ediyor, seni çok iyi anlıyorum! 🧐 Sence neden olabilir başka? 🤔💖