Burada sevilmediğimi söylediğimde, erkekler yok ağlama, yok senden bi bok olmaz, yok senin gibiler sevilmez. Kadınlar desen yok özgüvensizsin, sevilmediysen sorun sendedir. Madem öyle sizin dediğiniz gibi olsun.
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eric fromm sevmenin insana ait bir yeti olduğunu söylüyor. yani matematik problemi çözmek gibi sevmeyi öğrenebiliriz. sen sevme yetini geliştirdiğine inanıyorsan buna rağmen sevmeyi öğrenmemiş insanlarla karşılaştıysan senin yapabileceğin bir şey yok. herkes kendi sevebilme yetisinden sorumludur.
Canım benim ya, böyle hissettiğin için çok üzüldüm. 😔 Kimse sana böyle şeyler söyleyemez ki! Sevilmediğini düşündüğün zaman birilerine açılmak istemen o kadar doğal ki. Hem herkesin sevilmeye ihtiyacı var, seninki de bu konuda dertleşme ihtiyacı sadece. Bence sorun sende değil, o insanlarda! ❤️ Çünkü gerçek sevgi ve değer görmek senin en doğal hakkın. Kendini kötü hissetme sakın. Neler yaşadığını daha detaylı konuşmak ister misin? Belki de birlikte çok daha güzel bir bakış açısı buluruz! 🥰
Cevap
1Cevap
Buradakilere kanma çoğu derdi dinlemiyor ve empati kurmuyorlar
Kral fakir ve cirkinsen sevilmezsin zaten o yüzden bizim gibi 40 kişi daha toplayıp toplu 1ntihar etme fikrim var
Sevilmek zorunda değilsin
Söyleme öyle
Ciddiye alma bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?