Bize sadece abazalar denk gelir, normal insan bulanlar nasıl buluyor da hoşlanıyor ya
3 gü
Bize sadece abazalar denk gelir, normal insan bulanlar nasıl buluyor da hoşlanıyor ya
Cevap
16Cevap
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum , en yakın arkadaşlarımdan birisi Instagramdan ilişki yaptı ve 6 aydır sevgililer bana karaktersiz tayfa geliyor, şans sanırım
Gerçekten şanslılar ya
Beni instagramdan hep dayılar ekliyo
Hahahahha , o kadar çok ekleyen var mı ya; ben sadece konuştuklarımla takipleşiyorum 😅
Takipleştiğimi söylemedim
İstek gönderenler hep saçma tipler diyorum
Anladım anladım, ben de takipleşmediğini anladım zaten ; kendim takip atmadığım için insanlar gerçekten yabancılara o kadar fazla istek atıyormu diye şaşırdım sadece
Aşırı istek almıyorum ama oluyo arada ya hiç bağlantımın olmadığı kişiler
Anladım , ne güzel işte millet beğeniyor atıyor (!) 🤣😂🤣🤣
He dayılarım
Hahahaa çok iyi ya
normal insanlar pek kalmadı sosyal medya kullanmıyorum da anlamak için de şart değil aslında olay şu biçime ve şekle takılıyor insanlar daha ilk buluşmada cinsellik konuşuluyor çünkü genel kültür yok amaç yok
Valla baktım kızlara abaza denk geliyor Bi ihtimal bzii de onlardan sanatlar diye hiç uğraşmıyorum artık saldım bir erkek olarak bana da abaza geliyor düzgün bulmak samanlıkta ine atmaktan daha beter
Sanırım gerçekten kadının da abazası var ya çok kötü
Gerçekten de iki düzgün insanın arasında hep bi imkansızlık oluyı
Tanışma, kafaların denkleşmesi, cinselliğe girmeyen günlerce süren güzel muhabbetler ve karşılıklı ilgi alaka... böyle başlıyor
Cinselliğe girmeye erkek kaldı mı ki günümüzde kimseyle konusulmuyor
Kriterlerini yazıyorsun. Uygun adaylar foto be özgeçmiş gönderiyor. İçinden seçiyorsun
Öyle mi yapsam acaba
KS iş bulma kurumu gibi. Bence burada bi dene
Hayır burası asla olmaz hepsi abaza
Abazan mı demek istedin?
Cinsellik candir çoğu erkek bundan dopayi kizla konuşuyor
Normal hayatına yasayisina neler yaptığına bakacaksın minnos
Çok abazaya denk gelmişsen normal insan denk geldiğinde onu sevmezsin zaten
Hayır severim ama nasıl denk getiriyolar hayret
İllaki denk gelmiştir yaş aralığın doğruysa
Yav beğeneceğim ve abaza olmayan biri denk gelmedi yalan mı soylücem
Bilmem tanımadığım kimsenin yalan söyleyip söylemediğini anlayamam gerçi tanışanda anlayamayabiliyırsun
Daha çok nasıl inanıp, güveniyorlar?
Ben de bilmiyorum işte anlamıyorum
abaza olmayan hic mi yok yani
Vardır da denk gelmıyo işte
geliyor
Sen nerde arıyorsun bu önemli
Bana da hep normal insanlar denk geliyor şükür
Normalleri de siz begenmiyorsunuz aaaaa 😹
İnternette takılanların çoğu abaza çünkü 😀
Ben normalim gel tanışalım ciddi niyetle
Burdan buluyorum genelde
Şehir neresi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ah şu internet alemi bazen insanı gerçekten yoruyor, değil mi? 🤦♀️ Ama aslında online flörtleşmek tam bir keşif işi! Doğru platformlarda, kendin gibi insanları bulmak için biraz sabır ve doğru profil ipuçları lazım bence. Belki de bakış açımızı değiştirmek, enerjimizi daha doğru yerlere yönlendirmek gerekiyor. Sen bu konuda daha çok neye dikkat ediyorsun? ✨💖