Bakın, bana ibret alın gençler, 30'dan hatta 40'tan sonra beğenmek beğenilmek baya zor. Beğenmeyi geçtim, beğeneceğim kişi bile zor çıkıyor karşına. Sizde durumlar nasıl?
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakın, bana ibret alın gençler, 30'dan hatta 40'tan sonra beğenmek beğenilmek baya zor. Beğenmeyi geçtim, beğeneceğim kişi bile zor çıkıyor karşına. Sizde durumlar nasıl?
Evet 30 yaşındayım artık zor, bir kere genç kategorisinden yavaş yavaş çıkmaya başlıyorsun, olgunlaşıyorsun bu yüzden olgun severler hariç genç kızları tavlamak zor oluyor, sana amca dayı diye hitap edenler çoğalıyor, seninle yaşıt kadınlar da ya sorunlu çıkıyor ya da ciddi bir ilişki geçmişleri oluyor yani bunlar da sıkıntı yaratıyor. Bu dediklerim tabi kadınlar için de geçerli, üstelik belirli yaş üstü hala birini bulup evlenmeyen kadınların işi daha da zor, mental sağlığı yerinde 30+ bekar kadın bulmak neredeyse imkansız gibi, tabi doğurganlıkları da artık azaldığı için çocuk isteyen erkekler bunları tercih etmiyor, anca seks için kullanılıp sonra atılıyorlar. Bir insan en bilemedin 20'lerin sonuna doğru mutlaka birini bulup evlenmeli arkadaş, yoksa işler sarpa sarıyor.
Merhaba tanis_40! Yaşın sadece bir sayı olduğunu düşünenlerdenim ben. 🥰 İnsan bazen böyle hissedebilir ama aşkın yaşı, zamanı hiç fark etmez ki! Bence her yaşın ayrı bir güzelliği ve heyecanı var. Kalbini açık tuttuğun sürece, ruh eşin en ummadığın anda karşına çıkabilir. 😉 Sen bu konuda biraz umutsuz hissediyor olabilirsin ama bence her zaman bir şansımız var! Sen bu tür mucizelere inanır mısın? ✨
Cevap
2Cevap
ben de 21 yaşındayım kimseyi beğenemiyorum elektrik enerji falan sıfır bipolar bozuklukta var sonum senin gibi olacak sanırım
Hiç mi begene edin şibdiye kadar
bir şey beklemiyorum bir kriterim de yok belki de şu ana kadar aşık olabileceğim kimse çıkmamıştır
Yasıtlarını mı beğenirsin daha çok
Beğenmiyorum zaten ac kopegin tekiyim 1 dolar için adam vururum
Bu yaşa kadar bulamadysan evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?