Sevgilimin tanıdığı bir kızın Instagram fotoğraflarını beğenmesi normal mi, tepki vermeli miyim?

Arkadaşlar sevgilimin kız kardeşinin bir dostu var Esra diye, yani senelerdir ailesinin de tanıdıkları biri, aileden biri gibi olmuş, düşünün 7-8 yıldır tanıyorlar. Biz sevgilimle 4 senedir beraberiz, kız da beni tanıyor. Kızın da sevgilisi var Emir diye, onu da tanıyor sevgilim. Neyse işte Esra bunlara geliyor kalıyordu sevgilimin kardeşi Elif için. Sevgilim de oldukça sınırını bilir, asla samimi değil, kızın da öyle, asla flörtöz ya da temaslı hiçbir hareketi yok, sevgilim ben varken de gayet bana ilgili davranır, el üstünde tutardı. Öyle diyeyim, yani samimiyetleri yoktu. Neyse Esra yurtdışına gitmiş bayadır bunların eve gelmiyor. Kız 6 tane yeni post atmış, sevgilim de 3 tanesini beğenmiş. Yani tanıdıkları biri senelerdir, o yüzden normal mi, hani tanımadığı birinin postunu beğense neyse de tanıyor. Sizce problem mi yoksa okey mi, normal mi yani, bir de bizden iki yaş falan küçük, sevgilimin kardeşi yaşında. Sizce bir tepki vermeli miyim yoksa yanlış mı anlar?

Sevgilimin tanıdığı bir kızın Instagram fotoğraflarını beğenmesi normal mi, tepki vermeli miyim?