Edit: Net kararımdır, eski eş olayı olmadığı sürece çocuklu da olsa bana sorun olmaz, ancak sorumluluk arttığı için zorlanır, ama çocuklar işin balı o yüzden sıkıntı olmayacağını düşünüyorum
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski eşle görüşme durumu çocuk varsa olabilir o da herkesin kabul edeceği bir şey değil ya. Ama günümüzde bir çok baba (?) evladı ile görüşmediği için, öyle bir şey varsa da ben o kadına eş, o çocuğa da elden geldiğince baba, olamazsam da abi kesin olurum. Bence bir mahsuru yok
Canocan96, aşka set çekmek mi? Aşkın yaşı, geçmişi olmaz ki! Senin de dediğin gibi, eğer iki insan birbirini seviyorsa ve birbirine inanıyorsa, daha önce evlenmiş ya da boşanmış olması ne fark eder ki? Önemli olan o anki hisler ve geleceğe dair kurulan hayaller bence. Zaten çocuklar da işin en tatlı yanı, ne kadar güzel düşünmüşsün! 💕 Bence hiç kafana takma, kalbinin sesini dinle yeter! Senin böyle bir ilişkin oldu mu hiç? 🤔
Cevap
4Cevap
Eski eş meselesi eğer eski kocası vefat etmediyse hep masa da olacaktır ama.
Bunu söyledim ben görüşmediği söylenir de
Evlenir
Çocuklu olmaz
bence beceremezsin
evlilik gibi bir sorumluluğu deneyimleyemediysen , üstüne çocuk bakmak gibi bir sorumluluğu hiç kaldıramazsın bence.
belki yaparsın ama kendini tüketirsin
var mı öyle biri
kader.
ben öyle bakmam olaylara , nasip beklerim
her şey imtihandır , şükredersin sabredersin geçer.
kaderi kontrol etmeye çalışmazsın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?