Açık konuşmak gerekirse ben özgüveni çok yüksek bir erkek değilim yani dışarıda bir kadınla tanışıp sohbet etmek bilmiyorum Yani yanlış anlaşılırım s**** damgası yerim diye konuşamıyorum ama sosyal medya sınırsız olduğu için yani gizliliğime de önem veriyorum bazen birçok kişiyle konuştuğum oldu mesela sevgilimden ayrı olduğum bir dönem vardı kadının birine grup seks teklifinde bulunmuştum kendimle kamu personeli olduğum için sonra mahkemelik oldum bayağı uğraştık o yüzden yüz yüze değil de sosyal medyada her şeyi konuşmayı daha gizli ve sağlıklı buluyorum.
0
7 Yorumla
Soran
19 gü
Sosyal medyada da sandığıniz kadar gizli değil bıraktığınız her şey silin veya silmeyin internet ortamında kalıcıdır
Biri seni şikayet etmeyi kafaya koymuşsa atıyorum şu an olduğu gibi bulunursun işin içinde olan biri olarak söylüyorum ip'ni bulmak çok kolay log kayıtlarına internette biraktığın izlere erişmek çok kolay ona göre konuş lütfen kimseyi rahatsız etme sözlerinle ustelik sevgilin olduğu halde mi birinle konuşuyorsun
Anladım Çok haklısın sosyal medya o kadar kötü bir yer ki nefret ediyorum bu durumlardan neyse yıllar öncesinde yaşanmış bir olaydı burada anlattığım için kusura bakma hakkını helal et.
Anladım peki sana bir şey sorcam burada bir kızın sorusunun altına masum bir şekilde tanışma teklifinde (içinde kötü bir söz veya argo kelime yoktu) bulundum kızın bana yazdığı cevap adli işlemler başlatıldı bende kızı engelledim sence bu durumda bir sıkıntı çıkar mı 🤔
Yani ona daha çok ilgi gösteririm kalabalik bir ortamdaysak eger onun yakinlarina oturmaya çalışırım ve kendisiyle sohbet edecek biseyler düşünürüm ve ederim. Diger kizlardan ayri tutarim ve herhangi bir konuda ona oncelik veririm ki oda eşek degilse bu kadar ilgimi artık anlasin ahahahsh
Ben de böyle bi durum içerisindeyim beğendiğim şahıs sürekli gözlerinle kesiyo izliyor yakınıma oturuyor bi konu açmıyor gülümsüyor arkadaşlarina benden bahsetmiş konuşturmaya çalışıyolar bizi, ben de mesajla ve yüzyüzeyken bi iki şey dedim cevap aldım ama devam ettirmiyor bakıyor utanıyor üzerini degişiyo ellerinle yüzünü kapatıyor sürekli. A bu arada cevapladım sorunu
Hee kesin hoşlanıyor kanka ama anlattigin kadarıyla utanganc bir erkeğin var ahahah Bunu ya kendisi ileletcek ki pek oyle durmuyor cocuk cekiniyor ya da sen adim atacaksin Cevapladigin icin teşekkür ederim.
Ben adım attım soru sordum falan üniversitede aynı sinıftayız gidip bayan hocalarla erkek hocalarla iyi konuşuyor utanmıyor nadiren kızlarla da dersle ilgili konuşuyor ama sürekli benim tepkime bakıyor ben kıza bakınca o bana bakıyo ya da bi keresinde suyumu devirdi pardonn derken suyu kaldırmaya çalıstı ve ellerimiz birbirine girince ben utanıp çektim o çekilmedi ve yine tepkime baktı hep bu durumdayız
İkiniz de karışık duygular iciresindesiniz knk ahaha bende üniversite okudum sevgili iliskileri biraz degisik ilerler Bence ilk adımı at sen zaten uni de normal böyle şeyler ya da bi arkadasini araya sok ve kendisiyle konuşsun sonrasinda her sey netleşir zaten en mantiklisi bu
Yok öyle diyeni de ben istemedim yumuşaktan bi giriş yapsa yeticek çünkü bana hoş görünmeye çalışıyor onu net görüyorum fakat trafik tıkandı ilerlemiyor olay
Bilmiyorum var mı yok mu , uzaktan bi arkadaşı geçen bana istek attı instadan kabul etmedim haberi oldu bence başkalarının da bana ilgi duyduğunu gördüğü içn sanki daha da çekildi geri
Hayır çok sevgili taraftarı değilim, uzun süre sonra bu şahsa karşı hislerim canlandı. Arkadaşı cok yakın arkadaşı değildi ve bana istek attığını biliyodur bence ve cocuk 1 gün sonra geri çekti beni test mi ediyolar
Zannetmiyorum yani hic boyle bise yapmadim hayatim da ama o arkadasi belki sana yuruyecek iste oda hoslanmis olabilir yakin degiller diyorsun zaten birbirlerinden haberleri olmayabilir
Birbirlerinden habersizlerse asıl gelmesi gerek. Ben diyelim bi binadan çıktım tüm arkadaşları ve o bana bakıyo öküzün trene baktığı gibi ve çocuk yakinımda falan olunca 'yusuf bey' ya da direkt 'yusuf bu dersi verebildin mi' diyolar isim örnekti gdkdgdkd. Çocuk da diyo bunu niye bu ortamda soruyosun sonra yüzüme bakıyo gülümseyerek
Himmm anladim hepsinin sana okuz bakmasi tuhaf baska sebeleri olabilir simdi soylemeyim ama cocugun yaninda sana bise demeleri senin cocuktan hoşlandığını ve cocugun sana karsi olan hislerini biliyorlar. Bence bu cok uzarsa dalga konusu olur kendinr de zarar verir hoşlanıyorsa eger senden acik acik gelio desin
Diyorum ya aynı koridordayız arkadaşı 'küçüük kücücük' diyo bana ben minyonum da çocukla aramda 30 35 cm vardır hdkdh. Kızı düşün dediğini duydum bi kez bi keresinde de konu açmaya çalışıyodu bi arkadaşı ben konuşayım diye ama hafif durmamak için girmedim her lafa atlamam öyle. Öyle bi çelişki ki çocuğa dersle ilgili bi soru soruyorum uzun uzun detaylı anlatıyor tabi geç dönüyorum ve teşekkür ediyorum rica bile etmiyor görüldü atıyor. İcınde bi çelişki yaşıyor gibi değil mi
Anladim cok uzatma uzatirsan alay olur Şöyle de dusunuyor olabilirler bu kiz verici falan sonucta hepsi sana okuz gibi bakiyormus ve cok acik giyinen erkeklerle cok muhatap olan birisimisin
Hayır hayırr ben erkeklerle konuşmuyorum bile ve zaten tesettürlü biriyim normal pantolon ve sweatshirt giyerim ve çok herkesle muhattap olmuyorum işim düşmedikçe. Arkadaşları da dalga geçer gibi değil de gizemi çözmeye çalısıyor gibi düsünüyolar mesela şey diyolar sınıfa giriyorum nereye oturacak arkadaşina gülümsedi falan😂😂 diyorum ya küçücük diye bağırdı bi çocuk bana gayet sevimli söyledi bunu sallamadım sadece güleryüzlüyüm ve bu hoşlandığîm çocuğu 3 saniye falan kesmiştim sonra bana uzun uzun baktı ve utandım😂
Bi kıza dersle ilgili emir verdi şunu halledemedin mi halen dedi ben kıza bakınca çocuk da tepkime baktı. Arkadaşı ne oldu dedi bi görev verdim yapamadı dedi sonra
Kanka senden hoşlanıyor git şöyle kendisine ya da onun yakin erekek arkadasina de o ona soylesin mecnun ile ferhat gibi olmussunuz sevgili olun artik tadın birbirinizi ahahah
Mecnun ile ferhat mı ahhahahaha korkuyoruuuuuuum erkeklerin sağina soluna belli olmaz bi de biz bilgisayar mühendisiyiz şimdi bunun sanal sevgilisi falan cıkmasın siberci o
Ahahahahh olabilir erkeklerin gerçekten sagi solu bellisiz olur kendimden biliyorum😂 Ozelden yaz diycemde sana exper puanim düşük yeni actim bunu eskisi donduruldu instan var mı daha detayli konuşuruz knk
Selam tatlım! ✨ Bu konu tam benlik ya, aşkın ilk kıvılcımları hep en heyecanlısı! 😍 Bence erkekler hoşlandıkları bir kızı görünce önce böyle bakışlarla sinyal vermeye başlarlar, göz temasını kaçırmazlar. Sonra da mutlaka bir yolunu bulup yanına gelmeye, sohbet başlatmaya çalışırlar. Minik espriler, dikkat çekici hareketler falan... Sence onların en ele veren hali ne oluyor? 👀
Bana bakıp gülümsediğine rastlıyorum kimi zaman ellerinle ağzını burnunu kapatıp bana bakıyo bazen hiç bakmıyo ama arkadaşları beni uygun görmüş sanırım ona ve sürekli olumlama yapıyolar hakkımda adım yok ne reelde ne sanalda
Ya mesela mesaj attım ünideyiz dersle ilgili bişey sordum açıkladı bana ama sonra teşekkürüme rica ederim bile demedii, sonra diğer kızlara daha normal davranıyo hocaya nasıl davraniyosa öyle beni izliyo sürekli ama ee sonra?
Daha 21 yaşindayım kimseye çabalamadım ama enerji , hayranlık uyandırmak süper vakit geçirmek ve sonra piff ortadan kaybolmak bunları denedim başarılı. Barışman için her şeyi yapıyolar bi koşul koyarsın yuva kuramadıktan sonra konuşmamız gereksiz vs ona çabalar durur
Yok hafife almıyorum eğlenceli buluyorum kizlar ciddidir her lafın altında akrep bulabiliriz ama erkekler daha rahat tabi arkamızdan konuşuyolar ayrı mevzu
Sen ilişkiye açık sosyal birisin bence , benim beğendiğim şahıs böyle yeni demirden yontulmuş gibi o kadar boncuk attım başkaları geldi o hâlâ uzaktan gülümseme arkadaşlarına anlatma modunda ben sekil veremiyorum adama ya
tut yakasından vur yere, saçından tutup sürükle diyemiyoruz ne yazık ki. Belki aynı devirde değilsinizdir, yontma taş devri falan eğitime dayalı emek isteyen şeyler. çok zor valla
Ay ay zaten kıyabilsem dokunmuyorum bile insan sevince narin davranıyo kırılmış bir cam gibi o gelene kadar 40 tane insan geldi ya ben bunun gibisini görmedim her şey slow motion tamam gelsin babamdan istesin yani yetti
Bi kız erkek kankasına yükselmediği için kanka der, yoksa hepimiz biliyoruz onların bizden hoşlandığını hdkdhdkdh siz erkekler neden sürekli etrafını erkek çevreleyen kızları beğeniyosunuz
Hemen gelişmedi aslında ne oldu biliyor musun bir gün oturduk birlikte ingilizce konuşma kulübünde sonra hemen olmadı süreç bir gün daha gördüm zamanla ilerledi ne bileyim doğru olduğunu düşündüm yıllar sonra öyle hoşlantı aşkta değil karım olur vibe verdi
Düşünürüm eğer eminsem nedeni hizmet sektöründe çalışıp insan sarrafı olmam 8 yıl sonra içimde bir duygu hissettim ama kör kütük aşk değil kafa olarak hazırım ama maddi yön zayıf
Ama işte erkekler konusunda olabilirsin ama kadınlar matruşka gibidir kişilikten kişilik çıkar sürekli bir hormon değişimi halindeyiz tanımanız cidden zor
Yok ben tanırım sabah istemez akşam ister sabah sen onun için tükaka herifsin ama bir saygısızlık yapsın cezalandırırım direkt birini öyle def ettim sonra mesaj attım 1 ay geçmesine rağmen eski anılar tuhaf geldi içim bi tuhaf oldu dedi
O gönül kayması tamamen ben de kimseyle bi ilişki istemiyorken birinden hoşlandim ve onu düsününce içimde bahar canlanıyo onu görsen bu adamda hangi bahar görebilirsin dersin bana ama işte içim gidiyor
Evet işte başkalarına yüz vermedim, bir sürü kişi yöneldi onun uzaktan tanidığı falan istek attılar konusmaya çalıstılar kabul etmedim erkek dediğin bi yumruğu masaya vurur kıza yönelme der. Bu tepki verdi ama istediğim gibi sert bi tepki olmadı canını yaktı ama tanıdığı kişilerin bana yürümesi
Ben zaten senin sevgilim zannettiğin kişinin aslında gelmediğini söylüyorum çocuk gelmiyor nasılsın dese bi şey sorsa bi şey istese yapmıyor ben soruyorum düzgünce cevaplıyor uzaktan sürekli izliyor beni gülümsüyor yakınıma oturuyor temasımız da oldu ama ilerisi yok arkadaşları bizi sürekli konuşturmaya çabalıyor ama beyfendi bi adım atamıyor sinirim bozuk bu konudan
Çekiniyor böyle boylu pozlu biri duruşu sesi var benim yakinımda olunca eğiliyo bükülüyo yüzü eciş bücüş oluyo tepkilerime bakîyor e ben de adım atayım dedim dersle ilgili bir şey sordum güzelce cevap veriyor teşekkür ettiğimde rica bile etmedi. Yüzyüzeyken de arkadaşları ikimizi birleştirmeye çalışıyolar 'küçükk kücücükk' diye bana söylediklerini duydum geçen ama çocuğun kız çevresi de yok ilerisi de olmuyor aramızda ben daha bişey yapamam ki