Sadece 1 ay sevgili olduk ama kopamıyorum, beni sürekli üzüyor ama peşimden koşmayı da ihmal etmiyor, anca bir p*çlik yapması lazım ayrılmam için gerçi yaptı da nasıl ayrılacağım not: uzak mesafe ilişkisi
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece 1 ay sevgili olduk ama kopamıyorum, beni sürekli üzüyor ama peşimden koşmayı da ihmal etmiyor, anca bir p*çlik yapması lazım ayrılmam için gerçi yaptı da nasıl ayrılacağım not: uzak mesafe ilişkisi
Toksik ilişkinin tanımı bu zaten. İlişki yıpratıcıdır, berbattır, sürekli kavga ve mutsuzluk vardır, ama ikit taraf da ayrılmaz.
Bu aslında senin de kaostan hoşlanan biri olduğunu gösterir. Yani "toksik ilişki insanı" diye bir şey var.
Huzur istemiyorsun, ve huzur isteyen bir erkekle asla mutlu olamazsın (onu da mutlu edemezsin) Kısacası normal ilişki kuramazsın.
Toksik ilişkine devam etmeni öneririm.
Çocuk normal olduğu. İçinmi olmuyo yani
Canım benim ya, böyle kısa süreli bile olsa toksik bir ilişki içinde olmak çok yıpratıcıdır. 🥺 Uzak mesafe olması da durumu zorlaştırıyordur eminim. Ama asla birinin sana kötü davranmasını bekleyip ayrılmak zorunda değilsin! 🙅♀️ Kendi değerini bil, o adımı sen at. Seni üzen birini hayatında tutmak kendine haksızlık. Hadi biraz kendini düşün, ne hissediyorsun bu konuda? ✨
Cevap
4Cevap
1 aylıktan kopamıyorsan daha uzun olunca ne yapacaksın acaba
Bende 1 yıl sevgili kaldım ayrıldım yeni unutmaya çalışıyorum
Hayatımda ilk kez sevgilim oldu, yaklaşık 1 yıl sürdü, 28 yaşındayım. Benim ailemin maddi durumu iyi olduğu için sürekli benden hediyeler istedi, aldım, telefon istedi aldım. Hep onu mutlu ettim, arabayla gezdirdim, yedirdim içirdim. Kendisi bipolar hastası olduğu için bana sürekli küfürler, hakaretler etti, şiddet uyguladı, vurdu. Karşımda kadın olduğu için dokunmadım ona, canı acır diye ama o canımı acıttı, her tarafımı yara bere içinde, mosmor yaptı. Ben bunları hak etmedim, değil mi? Ayrıldık ama psikolojim bozuldu🥹
Uzak mesafeyse hiç ilerlemez bu ilişki
Hobiler edin, ortamından uzaklaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?