Hülya Avşar'a göre öyleymiş. Ben boğarım adamı bir de görmezden mi gelcez 🤧
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hülya Avşar'a göre öyleymiş. Ben boğarım adamı bir de görmezden mi gelcez 🤧
Olgun kadın erkeğin anlık zevk için aldattığını ve duygusal olarak karısından kopamayacağını bilir. Kadın cinselliğe duygu kattığı için erkeğin de öyle olduğunu zannediyor, erkek için tek doyumluk aktivite halbuki Cemile
Ne anlığı birini tavlamak için sürünüyorsunuz. Kim zırvalıyor bunu ya. Siz birinden ayrılınca eskilerinize kadar tek tek yokluyorsunuz numarasını bile silmiyorsunuz. Duygusal siz olmayasınız
Yalnız duramıyorsunuz bile sürekli birine yürüyorsunuz aynen hiç duygusal değilsiniz
Ne prensesi ya.
Yukarda dediğimi çoğu erkek yapıyor ne prensesi.
Her tavrınıza prenses diyip kılıf uydurmayın. Karaktersiz demiyorsunuzda
Herife bak erkeklerin tavrına bile kadınsılık atfediyor. Ezelden beri kadınsıydınız o zaman dediğini yapmayan erkek yok.
Yapmaya 40 yaşındaki adam bile dediğini yapıyor dün mü kadınsı oldunuz. Kendi abuk subuk tavırlarınızı kadınsı diyip sıyrılmaya çalışmayın bir zahmet.
@Soléa bu tip tanıdık geliypr ama kim hatırlamıyorum , zaten kemalistlere falanda laf atıyor mantıklı bir şey söylese şaşardım
Olayı şöyle özetleyeyim; Hülya Avşar gençliği boyunca zengin erkeklerin seks oyuncağı oldu ve bunu akıllı bir yatırım olarak gördü. Adamlar seks oyuncağından sıkılınca, başka kadınlara yönelmeleri kaçınılmaz oldu. Hülya'da zekice bir yatırım olarak gördüğü bu herifleri kaybetmemek için, başka kadınlara gitmelerine izin vermiş göründü. Zaten başka seçeneği yoktu, itiraz etseydi herifler onu kapı önüne koyardı. Hep koydular.
Küçük çapkınlık diye bişey yoktur.
Sevgilisi, eşi olan birinin başka karşı cinse dönüp bakması bile aldatmaktır. Sadık olan insanın gözü başkasını görmez. Başkalarına bakıyorsa sadık değildir, aldatıyodur, sevgisi bir hiçtir.
Cevap
45Cevap
Göz yumacak kadar geniş değilim
Tabi ki yapabilir, boşanma dilekçesini imzalar ve istediğini yapar aksi halde üzülürüz 🤨😅
Seni üzeni üzerim ben 😀 ayrılırsan ben senle evlenmem.
Evlenecem
😀😀💕
Hülya Avşar'ı ve düşüncelerini hiç sevmiyorum zaten. Sana fikrini soran mı oldu demek istiyorum ona.
Ona onun çapkınlık yaptığı hormonuyla gözlerinin yerini değiştiririm bak , sakın yapmasın öyle bisi
Haha umrum dısı olaylarr falan yaniii. Yapsın tabi benden uzakta olsun yapsın 👋
Öyle olsaydı İbrahim Tatlıses ile evlenirdi oğlu İdo'ya senin babanın hormonları çok yüksekti demezdi adam her sevdiği karının ismiyle ayrı ayrı şarkı yapıyor deryaaaa hülyaaaa 😂😂
Yıldız Tilbe de Hülya Avşar’a "Evet, sen çok güzelsin. Herkesin işine yarayabilirsin, kapı zili gibisin gelen basıyor, giden basıyor." demişdi...
Bu durumda ayrılmak yerine hır gür çıkaran veya kısıtlayan insanlara pek normal gözle bakamıyorum. Çapkın birinden hoşlanabilmek daha normal geldi şu an
Hülya Avşar hem olgun hem de kadın. Ya sen? Senin gibi boğanlar sokaklarda kız, kıza günübirlik ilişkilerde takılıyor 😉
Hayır HülyaAvşar'ı ciddiye alamıyorum, cinaiyet olarak bir kadın ama erkek beynine sahip , kraldan daha çok kralcı emb... ln biri bence.
Küçücük göz yumadigin şey gün gelir büyük bişeye dönüşür oyuzden küçücük bile olsa sorun çıkarın herşeye
Evli ya da nişanlıyken olmaz. Sevgililik zaten kızların uydurduğu, erkeklerin de işine gelen boş ve bağlayıcılığı olmayan bir kavram.
Hülya Avşar TR'nin en güzel kadınıydı bir zamanlar. Onu bile aldattılar size neler yapmazlar😀😀
Evet erkekler her daim karaktersiz demekki en güzelini bile aldattıklarına göre.
Ablam zamanında İbo abiyle çok takıldı ne yapsın 😂
Iyy
Asla göz yummam küçük çapkınlık diye bişi yoktur o ztn aldatmaya girer ve benim kitabımda aldatma en büyük ayrılık nedenidir
Bu çapkınlar yatakta sonuçlanıyor buna rağmen af edermisin? Ben şahsen gözünün yaşına bakmam
Hülya avşar göz yumdu da ne oldu😅
Göz yumarsan daha da abartır😅
Hülya avşar iyi değil ki o bile bilmiyor ne yaptığını sevmiyorum bu kadını
Şu Kadını görünce domuz görmüş gibi tiksinti duyan tek kişi ben değilimdir umarım
Küçüğe göz yumarsan yavaş yavaş büyür o yummam o yüzden
🤣 neden diye sormak lazım kendisine yol açıyor olabilir mi
Özgüvenin fazlası da zararlı işte, alışkanlık yapmış bunda demek ki.
Kadın kaç yaşında olduğunun farkında biraz tolerans tanıyorki elindekinden olmasın diye.
Gözümü yumarım yumruğu çak. arım.
Bayıldım görüşüne :D
💮💮🍀🍀
Kusam mi hocam
Hülya şaşırtmıyor
Tipi müthiş :D
Gözünü eline veririm onun.
O gözü oyarım 😀
İhanete göz yumacak kadar genş değilim
Evlenmesin sadakati yoksa şunu bir kabullenin
💩 yumarım
Ben bakmıyorsam, o da bakamaz.