Küçük çapkınlık diye bişey yoktur. Sevgilisi, eşi olan birinin başka karşı cinse dönüp bakması bile aldatmaktır. Sadık olan insanın gözü başkasını görmez. Başkalarına bakıyorsa sadık değildir, aldatıyodur, sevgisi bir hiçtir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
2 sa
Olayı şöyle özetleyeyim; Hülya Avşar gençliği boyunca zengin erkeklerin seks oyuncağı oldu ve bunu akıllı bir yatırım olarak gördü. Adamlar seks oyuncağından sıkılınca, başka kadınlara yönelmeleri kaçınılmaz oldu. Hülya'da zekice bir yatırım olarak gördüğü bu herifleri kaybetmemek için, başka kadınlara gitmelerine izin vermiş göründü. Zaten başka seçeneği yoktu, itiraz etseydi herifler onu kapı önüne koyardı. Hep koydular.
Olgun kadın erkeğin anlık zevk için aldattığını ve duygusal olarak karısından kopamayacağını bilir. Kadın cinselliğe duygu kattığı için erkeğin de öyle olduğunu zannediyor, erkek için tek doyumluk aktivite halbuki Cemile
Ne anlığı birini tavlamak için sürünüyorsunuz. Kim zırvalıyor bunu ya. Siz birinden ayrılınca eskilerinize kadar tek tek yokluyorsunuz numarasını bile silmiyorsunuz. Duygusal siz olmayasınız
Cemile, Exe gitmek dişil harekettir yüksek östrojen kaynaklıdır, genelde kadınlar erkeksiz kaldığında soluğu exte alır. Bunların karakterini çok iyi biliyorum, genelde duygusal açlıktan exi yoklarlar dikkat çekmeye çalışırlar gizli yalvarırlar
Haha umrum dısı olaylarr falan yaniii. Yapsın tabi benden uzakta olsun yapsın 👋
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 sa
Öyle olsaydı İbrahim Tatlıses ile evlenirdi oğlu İdo'ya senin babanın hormonları çok yüksekti demezdi adam her sevdiği karının ismiyle ayrı ayrı şarkı yapıyor deryaaaa hülyaaaa 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Göz yumacak kadar geniş değilim
Küçük çapkınlık diye bişey yoktur.
Sevgilisi, eşi olan birinin başka karşı cinse dönüp bakması bile aldatmaktır. Sadık olan insanın gözü başkasını görmez. Başkalarına bakıyorsa sadık değildir, aldatıyodur, sevgisi bir hiçtir.
Olayı şöyle özetleyeyim; Hülya Avşar gençliği boyunca zengin erkeklerin seks oyuncağı oldu ve bunu akıllı bir yatırım olarak gördü. Adamlar seks oyuncağından sıkılınca, başka kadınlara yönelmeleri kaçınılmaz oldu. Hülya'da zekice bir yatırım olarak gördüğü bu herifleri kaybetmemek için, başka kadınlara gitmelerine izin vermiş göründü. Zaten başka seçeneği yoktu, itiraz etseydi herifler onu kapı önüne koyardı. Hep koydular.
Olgun kadın erkeğin anlık zevk için aldattığını ve duygusal olarak karısından kopamayacağını bilir. Kadın cinselliğe duygu kattığı için erkeğin de öyle olduğunu zannediyor, erkek için tek doyumluk aktivite halbuki Cemile
Ne anlığı birini tavlamak için sürünüyorsunuz. Kim zırvalıyor bunu ya. Siz birinden ayrılınca eskilerinize kadar tek tek yokluyorsunuz numarasını bile silmiyorsunuz. Duygusal siz olmayasınız
Yalnız duramıyorsunuz bile sürekli birine yürüyorsunuz aynen hiç duygusal değilsiniz
Prensesler yalnız kalamaz sizin de şikayet ettiğiniz gibi prenses nüfusu artıyor bu yüzden kadınlar gibi exlerde takılı kalıp yoklamalar oluyor
Ne prensesi ya.
Çüklü prensesler bunlar cemile
Yukarda dediğimi çoğu erkek yapıyor ne prensesi.
Bende prenses nüfusu arttı diyorum Cemile
Her tavrınıza prenses diyip kılıf uydurmayın. Karaktersiz demiyorsunuzda
Cemile, Exe gitmek dişil harekettir yüksek östrojen kaynaklıdır, genelde kadınlar erkeksiz kaldığında soluğu exte alır. Bunların karakterini çok iyi biliyorum, genelde duygusal açlıktan exi yoklarlar dikkat çekmeye çalışırlar gizli yalvarırlar
Herife bak erkeklerin tavrına bile kadınsılık atfediyor. Ezelden beri kadınsıydınız o zaman dediğini yapmayan erkek yok.
Evet çünkü kadınsılaştılar boşuna ülke kadını genelleme yapmıyor
Yapmaya 40 yaşındaki adam bile dediğini yapıyor dün mü kadınsı oldunuz. Kendi abuk subuk tavırlarınızı kadınsı diyip sıyrılmaya çalışmayın bir zahmet.
Yaşa bakmıyor bu cemile ve 30dan sonra testo düşmeye başlıyor
Tabi ki yapabilir, boşanma dilekçesini imzalar ve istediğini yapar aksi halde üzülürüz 🤨😅
Seni üzeni üzerim ben 😀 ayrılırsan ben senle evlenmem.
Evlenecem
Ahaa talibimde hazır kabul ediyorum 🙏🏻😅
😀😀💕
Haha umrum dısı olaylarr falan yaniii. Yapsın tabi benden uzakta olsun yapsın 👋
Öyle olsaydı İbrahim Tatlıses ile evlenirdi oğlu İdo'ya senin babanın hormonları çok yüksekti demezdi adam her sevdiği karının ismiyle ayrı ayrı şarkı yapıyor deryaaaa hülyaaaa 😂😂
Evli ya da nişanlıyken olmaz. Sevgililik zaten kızların uydurduğu, erkeklerin de işine gelen boş ve bağlayıcılığı olmayan bir kavram.
Ablam zamanında İbo abiyle çok takıldı ne yapsın 😂
Iyy
Asla göz yummam küçük çapkınlık diye bişi yoktur o ztn aldatmaya girer ve benim kitabımda aldatma en büyük ayrılık nedenidir
🤣 neden diye sormak lazım kendisine yol açıyor olabilir mi
Özgüvenin fazlası da zararlı işte, alışkanlık yapmış bunda demek ki.
Kadın kaç yaşında olduğunun farkında biraz tolerans tanıyorki elindekinden olmasın diye.
O gözü oyarım 😀
İhanete göz yumacak kadar genş değilim
Hülya Avşar TR'nin en güzel kadınıydı bir zamanlar. Onu bile aldattılar size neler yapmazlar😀😀
Evet erkekler her daim karaktersiz demekki en güzelini bile aldattıklarına göre.
Yani genelleme yapmasaydık iyiydi 😳
Evlenmesin sadakati yoksa şunu bir kabullenin
💩 yumarım
Ben bakmıyorsam, o da bakamaz.
Hayır tabii ki
Gözümü yumarım yumruğu çak. arım.
Bayıldım görüşüne :D
💮💮🍀🍀
Kusam mi hocam
Hülya şaşırtmıyor
Tipi müthiş :D
Kan kokusu geliyor burnuma