Başına gelen var mı? Onun bana bir hissiyatı olmadığı için görüşmeyi kestim ikimiz için de sağlıklı olanı bu olacaktı çünkü. Ama onu, tenini, kokusunu, her şeyini çok özlüyorum. Umarım kısa zamanda geçer :(
4 gü
Uzun süreli yalnızlık sonrası o hayatının her karesine iyi gelmiş kafa ten uyuşmuş. Bazıları için cinsellik her zaman ön planda değildir sevmek ve cinsellik çok farklı şeyler.
Canım benim, bu durum insanın içini acıtır biliyorum. 🥺 Ama bak, kendin için en doğru kararı vermişsin. Bazen kalbimiz acısa da, bize iyi gelmeyeni hayatımızdan çıkarmak en doğrusu oluyor. Zamanla her şey geçecek ve sen yeniden ışıl ışıl parlayacaksın eminim! ✨ Aşk acısı zor bir süreç, çok iyi anlıyorum seni. Dertleşmek istersen ben hep buradayım unutma! Bu süreçte kendine nasıl iyi bakıyorsun, anlatır mısın? 💖
Cevap
25Cevap
Erken bırakmışsın iyi ki. Ben de aşık olmuştum.
Beni üzdü ama "hayatımda ilk kez aşık oldum, gittiği yere kadar tadını çıkarayım bari" diye düşündüm. Sonra iyice ağzıma sicildi
Kendime saygım var beni sevmeden sadece arzulayan bir adamın hayatında olmak istemedim çünkü cinsellik aşkla bağlantılı benim için o yüzden uzak duruyorum.
En başında önlem almak gerekiyor işte
Anladım üzülme umarım bulursun gönlüne göre birini
Evet ben de arayışta değildim aramıyordum da kendiliğinden gelişti bana sorsalar neyine aşık oldun diye verebileceğim spesifik bir cevap yok sadece gözlerine bakınca kendimi gördüm ilk gördüğüm anda zaten kalp ritmim değişti bazı şeylerin açıklaması olmuyor maalesef
Katılıyorum o soruya cevap verilirse o aşk değil menfaat ilişkisi olurdu tamamen
Böyle durumlarda yapılan en iyi seçenek bırakmaktır tabiki tekrar başınıza gelmesin istiyorsanız uzun süre aynı kişi ile takılmayın
Görüşmüyoruz zaten ben böyle bir ilişki istemedim
Yok kimseyi kullanamam unutmak için zamana, akışına bıraktım
Öyle herkesle sevişen devamlı fb ilişkisi yaşayan biri değilim maalesef
Teşekkürler yine de desteğin için
İyide hem fb diyosun hemde duygusal bişey olmadığı için bıraktım diyosun. fb de duygusallık olmaz zaten
Aşık olduğunu belli etmeden devam edemezmiydin
Neden buna devam edeyim ki olmayacağı belliydi o da giderken dur demedi zaten iş daha da çığrından çıkmadan müdahale ettim işte uzak durmak daha iyi olacak
O zaman başka birini bulmak onu unutmana fayda sağlar mı
İlk defa mı fb ilişkindi
Of kız olduğum için utanıyorum sunan sonra arkanızdan konuşuyorlar sulugoz dşye abi kullan at işte ne bu duygusa zayıflık ilgi görmemiş sevilmemiş kızların tenine dokunan ilk erkeğe aşık olamsın
Çok erken hüküm veriyorsun tatlım. Ne tenime dokunan ilk erkekti ne de sevgisiz bir ailede büyüdüm. Tamamen ten uyumundan doğan bir duygusallık.
Sus aptal
O işten bir şey çıkmaz basar basar geçer hiç ihmal yok
geçer merak etme civi civiyi söker hayatına boş insan alma yeterli. gelen gideni aratmasın. ben en son fbme kendimi kaptirdigimda ilişki kurduk fena aldatildim duygusal muhabbetlere girmemeye çalış hayatinin travmasini yasarsin tecrübeyle sabit
Hissiyatlısını zirvede yaşamak istersen buyur tanışalım😉
Oksitosin salgılayıp aşk sanmışsın. Başka fb bulur ona da aşık olursun…
Hayır sanmıyorum hormonel bir şey değil duygusal bir şey yaşadığım
Oksitosin salgılanınca ne olur bir okumanı tavsiye ederim
Kötü olmuş neden hemen bitirdin belki o da olurdu
Sanmıyorum en başta duygusal ilişki istemediğini söylemişti ben kalbime söz geçiremedim işte..
Niye kabul ettin ki ozaman
Benim de ona karşı ilk başta hiçbir hissiyatım yoktu ama öyle tutkulu sevişiyorduk ki zamanla duygusal bağa dönüştü ama tehlikeli ve karşılıklı zarar verecekti maalesef ben uzak durmayı seçtim
İyi yapmışsın o zaman daha sonra daha çok bağlanırdın daha çok yara alırdın
Evet ona engel olmak için uzaklaştım
Belki onun da içinde kıvılcım kalmıştır ateşlenir sana geri gelir
Keşke öyle bir şey olsa ömrümü önüne sermeye hazırım da hiç zannetmiyorum 😞
Şimdi çocuğu bilmiyorum olacak gibi bişi ise olur yaşı işi yaşam tarzı ne bileyim böyle şeyler sana uyarmı
Bana uyardı uymasa bile ben her şeyimi ona uydururdum yeter ki yanımda uyusun uyansın beni sevsin yeter ki ama o kadar uzak bir ihtimal ki bizden anca hayallerimde rüyamda onunla beraber olucam maalesef
O zaman boş ver hayırlısı değilmiş deyip yoluna gerçek sevgili yapmaya bak
Özelden konuşalım mı
Başıma geldi, kız ile birmkaç kere daha buluştuk f için, onları baya sert yaptım sonra kendisi kaçtı
Arkanızda duranları koruyun ve yanınızda duranlara saygı gösterin.
Ayrılacaksın olmaz o iş 😊
Hiç istemesem de ayrıldım zaten görüşmüyorum
Kesin kaslı badici biriydi deme
Değildi kaslı erkekler ilgimi çekmiyoe
Boyu mu uzundu analamdım seni ona çeken neydi yani
Bilmem bunun net bir cevabı yok ilerde eşim olmasını isteyeceğim biriydi her şeyiyle
Zengindir
İnsanlar sadece maddeye mi aşık olur sence? Parayı kendim de kazanıyorum bir erkeğin malı mülkü hayatım boyunca asla önem verdiğim bir şey olmadı
Aynı soruyu sordun bin defa
İlk defa sordum?
Bitmiş artık
Vermeye devam hayat kadını
Zaten kadınlar böyle bişey yaşasın direk aşık
Gs vrken fb tutulmaz.2 inci olmaya mahkumsunuz
Aşkla yaparsın daha iyi
Geçer ya tamamen alışkanlıktan kaynaklı
Sen geçtirtecek birini bulursun 😉
Normal
Sık gelen bir şey
Valla yapacak bir şey yok