Bir erkek hem deli gibi kıskanıp unutmuyorsa hem de sürekli aldatiyorsa bu ne tip iliski, sorun nerede?

Mutlu bi ilişki sonrası ilk darbe biriyle buluşması, bir ay sonra çıkıp gelmesi, üç ay süründürüp affetmem. Aylar sonra telefonunda pis uygulamalar görmem, yine affetmem, tamamen sevdiğimden ve inkârlarından. Şimdi soruyorum; bana dair hiçbir şeyi unutmuyor, sevdimi güzel seviyo, özel günlerimizden tut her dakikamızı anı anına hatırlıyo, benim hatırlamadıklarımı bile, deli gibi kıskanıyo, başkasıyla görmeye tahammül edemeyeceğini söylüyor. Ayrılsak günler sonra çok kolay bir şekilde kız ekleyebiliyo ama sonra it gibi yine gelebiliyor, bunu kabul etmesem bile bir şekilde geçiştirdiğinin farkındayım. Bu erkek tiplemesi nedir Allah aşkına, bazen var ya sevilmekten sarhoş ediyo beni, bu yüzden mi bırakamıyorum, bunun sorunu neee? Evlilik adı altında sevgiliyiz sözde ama bi yüzük yok, sorunca da gelicem, bakıcam, edicem falan; anlamıyorum.

Bir erkek hem deli gibi kıskanıp unutmuyorsa hem de sürekli aldatiyorsa bu ne tip iliski, sorun nerede?