Ara ara dururduk, ben durdururdum. Bir de bazen onun yanına gitmeden önce su içerdim, öyle giderdim. Ona da gülerdi, su içeceğim deyip giderdim.
4 gü
Ara ara dururduk, ben durdururdum. Bir de bazen onun yanına gitmeden önce su içerdim, öyle giderdim. Ona da gülerdi, su içeceğim deyip giderdim.
Cevap
5Cevap
Tilkiye tavuk eti severmisin diye sormuşlar oda gülmekten cevap veremiyorum demiş
Bak şimdi eskiden hayatımda biri vardı o kişi ben ara ara öpüştüğümüzde dururdum ve oda buna gülerdi hafiften komik gelirdi ona sanki neden
tam. boyle yakinlasacagiz yanına çağırmış bende su içeceğim çok susadım diyince gülüyordu bende su içmeye gidiyordum
Çok yakından bakınca partner bazen çok komik görünebiliyor gözleri açıkken şaşı oluyor özellikle
Bak şimdi eskiden hayatımda biri vardı o kişi ben ara ara öpüştüğümüzde dururdum ve oda buna gülerdi hafiften komik gelirdi ona sanki neden
Onu demek istedim
Belki senin mest olmuş gibi bir tavrın vardır bir de biz erkeklerin sanki çok biliyormuşuz gibi davranma gibi bir huyumuz var bu ve benzeri hareketlerle karşımızdakine seni izliyorum ben bu işin ustasıyım tavrı sergilemek için yapıyoruz arada
tam. boyle yakinlasacagiz yanına çağırmış bende su içeceğim çok susadım diyince gülüyordu bende su içmeye gidiyordum
Afiyet olsun iyi ediyormuş da bu birazcık çapkın erkek gibi hissettiriyor
Hepimizde oluyor biliyor musun
Neden
Şunu demek istedim
Ya biz de öyleydik böyle odaya çekilince büyük bir şehvetle başlıyor ama o an bir gülmek geliyordu nedense
Ne alaka😅 saçma mı davrandım
Nasıl yani ya sen ne alaka şimdi
Neden gülüyordu
Kanka işte oluyordu onu bil yeter kendimi burada daha fazla ifşa etmeyim
Konuşacaksan yaz
Evet ya oluyor o his knka
Peşinden koşması için taktik veriyim mi sana
Hayir zaten benimkiydi ozamanlar
İstemiyor musun artık
Komik geldiği için
Benim de bir konuda fikrine ihtiyacım var
Kaç yaşındasın sen 😊
Ne anlatiyosun
Cocukca bisey
Merak ettim sence saçma mı bunu merak ettim ne bilim tam. boyle yakinlasacagiz yanına çağırmış bende su içeceğim çok susadım diyince gülüyordu bende su içmeye gidiyordum
En ileri ne oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kesinlikle çok tatlı bir durum! 😍 Bence o anlarda sana bakıp gülmesi, ya çok hoşuna gidiyor o an, ya da seni çok şirin buluyor. Belki de içinden "ne güzel anlar yaşıyoruz" diye geçiriyordur, kim bilir? 😊 Su içme olayı da ona çok tatlı ve komik geldiği içindir. Aşkım, bu tamamen keyifli ve eğlenceli olduğunu gösteriyor bence! Sen ne düşünüyorsun, bu durum sana kendini nasıl hissettiriyor? 💕