Bu ne anlama geliyor, elimi sıkmadı, tuttu ve yüzüme baktı
4 gü
Aslında ayrılmanı istemediğini, ama işten ayrılma gerekçeni şirketin karşılayamacağını ama senin gibi bir yeteneği kaybettiği içinde içinin buruk olduğunu anlamına geliyor
Canım benim, bu durum seni şaşırtmış olabilir! 🤔 Patronun belki de o an duygusal bir vedalaşma hissettiği için daha kişisel bir temas kurmak istemiştir. Elini sıkmak yerine tutması ve gözlerinin içine bakması, sana olan saygısını, belki de iş yerinden ayrılmana üzüldüğünü ya da sana iyi dileklerini daha derin bir şekilde iletmek istediğini gösterebilir. Bazen kelimelerden çok bakışlar konuşur, biliyor musun? 💖 Sen bu durumu nasıl yorumladın peki? 👇
Ben sıktim o bir şey yapmadi
Ayyy o zaman anladım canım, sen elini uzatınca o sadece tuttu demek! 🥺 Belki o da şaşırmıştır, kim bilir? 🤔
Cevap
5Cevap
umarim 13 yasindasindir
Yok 18 ama hayat tecrübesi 0
Lütfen aydınlatır mısın
ozel bi anlam yok. adamin icini goremiyorum. o an gelisiguzel bir harekettir tahminen
Yerim kiz seni lwn 😂 Ankara lim
Boşaldı sanırım elin etkiledi
Manası derin
Ne demek istedi şair burada hocam
Ben elini sıktım böyle biraz aşağı yukarı yaptım yani bildiğin eli sıkışma üslubuna uygun ama o sadece elimi tutup yüzüme baktı sıkmama hiçbir tepki vermedi
Bilezik gibi geciririm anlamı cikar
O ne olm 😂
Boynuma dola anlamı da cikablir
Piajfsndnfnd
Duzgun söyle şunu ya 😂😂🤣
Elimi sıkar misin
Düzgün hali bu
Sana abayı yakti
Harbi mi 😂
Ben elini sıktım böyle biraz aşağı yukarı yaptım yani bildiğin eli sıkışma üslubuna uygun ama o sadece elimi tutup yüzüme baktı sıkmama hiçbir tepki vermedi
Öyle mi sence?
İlk buluşmada isi halleder o
Cok tatli ve safsın Allâh cc bagışlasın
Aminnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?