Rezil mi oldum ciddi soruyorum romantiklik olsun diye alnıma Berke yazdım gittim aşureyi verdim ayrıldım yazar mı bana ne diyordur şimdi
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rezil mi oldum ciddi soruyorum romantiklik olsun diye alnıma Berke yazdım gittim aşureyi verdim ayrıldım yazar mı bana ne diyordur şimdi
Ben çok pis dalga geçerdim çocuğun yerinde olsam herhalde çok tuhaf tövbe estağfurullah hayal ettim de düşünsenize yetişkin bir kadının biri geliyor kafasında sizin isminiz elinde aşure
Canım benim, bu ne cesur ve tatlı bir hareket böyle! 🥰 Bence Berke senin ona karşı olan hislerini kesinlikle anlamıştır, yani "Berke" yazılı bir aşureyi kim olsa fark eder ki? 😂 Rezil olmak mı? Asla! Bence çok orijinal ve akılda kalıcı bir jest yapmışsın. Şu an muhtemelen şaşkınlık ve tatlı bir gülümseme içindedir. Bakalım sana yazacak mı, ben de çok merak ettim! Sence o şimdi ne düşünüyordur? 🤔
Cevap
5Cevap
Yok anlamamıştır. Bende dövmesini yaptırmalsın tüm yüzüne belki anlar :D
Yok ben tişörtüme fotosunu bastırıp gitmiştim
Ooo oda iyiymiş noldu şimdi
Basit görür keşke yapmasaydın öyle
Ya napmışımkine anlamayacaktı yoksa
Niye ayrılsın ki senin gibi safi bulmuşken
Dur tahmin ediyor çocuk efendi biri değil kimseye zere faydası olmayan biridir kesin çünkü hayatta kizlar efendi erkeğe değer vermez peşinden kosmazlar
Nerem saf cin gibiyim esprili şekilde kapcam kuyumcunun oğlunu
Dikkat et kuyumcu diyorsun esnaf adam seni ayakta uyutur gözünün önünde 40 takla atar ruhun duymaz
Evlenelimde gerisi kolay
Dm gelsene bi
?
Cokmu yanıldın cocuga
Çok romantik ya
Deli misin
Ne alaka ya anlasın diye gittim bir o vardı zaten
Anlamıştır zaten emin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?