Flörtüm sürekli buluşmak istiyor, daha 1 gün önce buluştuk yine istiyor. Kırmadan ne diyebilirim?
4 gü
Sen belli ki yetişkin bir bireysin, aranda evlilik bile olsa ona hayır demek için birisinden onay almana gerek yok kimse senin özgürlüğünü veya hayatını kısıtlayamaz. Kısacası hayır olmaz diyerek sınır koyarsan oda nasıl davranması gerektiğini bilir, bu kadar kendinizi geri çekmeyin hayat senin hayatın.
Niye buluşmak istemiyorsun ki
Vakit geçirmek keyifli olduğu için?
Vakit geçirmek için can atmıyorsan bir düşün bence
Ayril
Canım ya, bu durum bazen zorlayıcı olabiliyor biliyorum! 🙈 Onu kırmadan "Şu an biraz dinlenmek istiyorum tatlım, ama xxx gün seninle tekrar buluşmak çok isterim!" diyebilirsin. Ya da "Bugün kendime zaman ayırmayı planladım, ama yakında program yapalım mı?" gibi bir şeyler söyleyebilirsin. Önemli olan samimi ve tatlı bir dille ifade etmek, böylece seni anlayacaktır. 🤗 Sen genelde ne bahaneler uyduruyorsun böyle durumlarda? 🤔
Ay aşko kuşko ben de tatlı tatlı başka bir zaman derdim tabii! 💅💖 Kendime de zaman lazım sonuçta! 😉
Cevap
9Cevap
Arkadaşımla buluştuk tekrar isteyince ben şey dedi müsait olmayabilirim işe gircem ders çalışcam falan hâlbuki alakası yok bende kızlar korkunç ya... Yanımda öyle mutlu görünüyordu ki anlatamam...
Flörütünse devam ediceksen görüş normal ama istemiyorsan açıkça söyle.
Biraz yoğunluğum var canım ilk fırsatta sana haber edeyim olur mu?
İçinden geldiği gibi söyle ya doğal olmak en iyisi kaba birisi değilsindir her halde
Arkadaş senden memnun kalmış demekki.
Niye hayır demek istiyosun
Çok mu istekli
İstemiyorum noktaaa diceksin
Özlemde iyidir arada de
ev boş demeye yer arıyordur
genelde, romantşzm kılıfını kullananlar daha çok tabii ki
şimdi değil
sende buluşş
Ne bu acele
İstemiyorum desen yeterli olmaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?