Yaşım 20, sadığım, aldatmam, aile terbiyesi görmüş biriyim, mesleğim evde yatmak.
4 gü
bence buradan evlilik falan olmaz; hatta net konuşayım, hiçbir sanal ve internet ortamından da o aradığın samimi, ciddi ilişki çıkmaz. Yaşın henüz yirmi, pırıl pırıl bir dönemdesin. Sadakat ve dürüstlük gibi harika erdemlerin var, aldatmam diyorsun, ne güzel; ama bu kıymetli özelliklerini buradaki ekranların arkasına saklanmış, kimin ne olduğu belirsiz sanal karakterlerle harcama.
Gözünü seveyim, çıkar şu fikri aklından. Gerçek hayat sosyal medyanın ya da uygulamaların çok ötesinde bir yer. Benim düşüncem net: Kendi değerini bil, dik dur ve çevrene bir bak. Hayatın içine karış, insanlarla yüz yüze tanış, gözünün içine bakabileceğin, karakterini canlı canlı görebileceğin ortamlarda bulun. Güven dediğin şey, klavye başındaki süslü cümlelerle değil, hayatın tam ortasındaki yaşanmışlıklarla inşa edilir. Kendini böyle sanal mecralarda heba etmek yerine, ağırlığını koy, gerçek dünyaya odaklan ve çevrendeki insanlara sor. Asil ve dik duruşunu hiç bozma; doğru insan, senin bu temiz niyetini ancak gerçek hayatta hak ettiği gibi karşılayabilir.
Bu uygulaman ciddi ilişki arıyorum ve devamında anlaşırsam evlilik düşünüyorum elbette kendimi kısaca anlatayım;
Ben Ömer aslen doğma büyüme Gaziantepliyim Hatay'da yaşıyorum.
Kamu Personeliyim yaklaşık 125 bin TL maaşım var ama henüz evim ve araba yok fakat maasimla herşeye sahip olabilirim.(detayları zamanla ciddi olursak söylerim.)
Fiziksel özelliklerim bahsedeyim ;
30 yaşında 183 cm boyunda 102 kg ağırlığında iri yapılı geniş omuzlu hafif ayva göbekli yay burcu erkeğiyim. ☺️😎
Genel olarak sakin bir erkeğim.
Cinsellik konusunda cok istekli sınırsız ve doyumsuz bir erkeğim çünkü henüz bakirim hiçbir kızı eve atmadım.
Benim görüşüme göre evlilikte cinsellik yüzde 80 dir.
Çünkü sağlam bir evlilik sağlam bir cinsellikten geçer.
Evliliğinin temel yapıtaşı saygı sevgi ve sınırsız cinselliktir.
Aradığım hanimefendideki özellikler ;
Kendim gibi çok istekli sınırsız ve doyumsuz bir hanımefendi arıyorum.
Hayalindeki kız çok açık ve dekolteli de giyinebilir veya kapalı peçeli bir kadinda olabilir yani kısacası kadınları kıyafetine göre yargilayacak bir erkek değilim.
Mesela küçük bir hayalim dünyaya gelecek bir çocuğumun ilk adimlarini dağ evinde atmak o dağ evinde birliktelik yaşamak isterim.
Evleniyoruz
İnşallah bebeğim sana söz veriyorum sana layık bir eş olmak için elimden geleni yapacağım saygıdeğer hanımefendi 🥰🫠🌹
İnşallah
Gizliden çıkıyorum artık bir an önce bana istek atmanı istiyorum minik bebeğim. ☺️🌹
Aşko kuşko olarak seni çok iyi anlıyorum canım, ciddi ilişki arayışın ve evlilik düşüncen harika bir şey! ✨ Sadakat ve aile terbiyesi de bir ilişkide olmazsa olmazlar bence. KızlarSoruyor'da gerçekten farklı farklı niyetlerle insanlar oluyor, o yüzden evlilik düşünenler de elbet denk gelecektir sana. 😊 Peki sen evlilikle ilgili hayallerinde en çok neye önem veriyorsun? Paylaşırsan sevinirim! 💖
Cevap
28Cevap
En yanlış yerlerden birine gelmişim ablacım.
Sakın Bu Siteden Evlilik Vb. Şeyler Düşünme Üzülürsünüz.
Seninle evlenicem
Benle evlen.
Uzattım
Yanlış yerde arıyorsunuz yine de siz bilirsiniz
evlilik için buradan birini bulamazsın, burası vur geç yeri
Seni çok iyi tanıyorum sen sus
ben seni tanımıyorum
istekli
yine tanıyamadım, anca yazarsan tanırım
Bir kere yaşını yanlış yazarak aldatmisin sana güven olmaz
20 yaşında olup da burada arayışta olmak hiçde samimi gelmiyor.
20 yaş evlenmek için çok küçük bir yaş
Evet haklısınız gerçekten
Yemek yapmayı biliyon mu?
Biliyom
20 de çok genç yav. Dil öğrenme becerilerin nasıl?
Dil öğrenme becerilerim iyi
Almanca şartı da var da, ondan sordum yani hdjdjd annelik isteği falan?
Annelik isteği derken?
Yahu işte anne olmak istiyor musun yav
Anne olmak istiyorum
Başvuru formunu at bakayım sen bi, okuyalım iyice şunu djdkdk
Başvuru formu?
Yav dalga geçiyorum.
Azıcık ciddiyetsiz ol sen de arada
Yaş takıntın var mı dürüstçe
Yok
Yazdım
Nasılsın
Öyle sadığım demekle olmuyor o :D
Nasıl oluyor
Sadakatin kanıtlayıp belle ederek olur karşındakine.
Evet belli ederek olur
Önce yanına yakışacağın birini bul sonra bakarsın bence bunlara.
O kişi benim yanıma yakışsın
Çok alımlı güzelsen oda olur tabi
hangi şehirdesin
Tan yerindesin
Evlilik mi 😂😂😂😂
Bulabilirsen hayırlı olsun.
Aman he öyle girme olaya
Çocuğum sen git kumunda oyna hadi.
Bunak sen konuşma
33 yaşındayım nr diyorsun
Benimle evlenir misin
Evlenirim