Bir erkek neden bu kadar oyalayıp görüşmek istemez, beni yedek mi tuttu aldatıyor muydu?

Eski erkek arkadaşımla ayrıldık. Çünkü beni devamlı oyalıyordu. Bana bir saatlik uzaklıkta oturuyor. Arabası da var. Neredeyse 3 ayda bir görüşüyorduk. Hep bahanesi hep işi var. Telefonla da çok konuşmuyoruz işim var diyor. Ben de üstüne düşmek istemiyordum. Gün içinde 4-5 kısa mesaj atıyor hepsi o. Bazen sadece günaydın yazıyor başka bir şey yok. Ben sorun çıkarınca aramaları artırıyor, ayrılmanın eşiğine gelince mecburen buluşuyor. Ama buluşunca bile ilk dakikadan ne kadar kalabileceğini şu saatte şurada işi olduğunu söylüyor. Yani senede birkaç kez buluşuyoruz. Evlilik planları yapıyor hep vaat hiç somut adım yok. Bazen günlerce aramıyor ben ayrılınca da beni anlayışsız ilan ediyor. Her seferinde 10 gün, 1 ay ya da 3 ay sonra arayıp barışmak istiyor. Açmasam da ısrarla her yerden yazmaya ve aramaya devam ediyor. Ama çiçek almak ya da sürpriz yapmak yok. Evimin oraya ya da iş çıkışına falan da gelmiyor. Sadece telefonla arıyor ulaşamasa da başka yerlerden yazıyor. Özürler diliyor vaatler veriyor. Barışınca yine aynı. Defalarca ayrıldık barıştık durum değişmedi. Evlilik planları yapıyor ama beni hayatına almıyor. İletişimi minimum düzeyde. Ayda yılda bir buluşuyor o da ayrılmayayım diye zorla geliyor. Hiçbir çaba emek yok.

Biz onunla yaşıtız. Ona defalarca söyledim benim doğurganlık bakımından çok vaktim yok. Evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum. Vaktimi alma dedim. Eğer benimle evlenmeyecekse beni oyalamamasını, kafamı karıştırmamasını söyledim. İş çevremde veya görücü usulü birileri çıkıyor. Ama ben hayatımda biri olduğunda kimseye pas vermeyen ve alıcı gözüyle bakamayan soğuk davranan biriyim. Görücü usulü çıkanları da ret ediyordum. Çünkü maalesef sadık biriyim. Kafam gönlüm doluyken ben yedekleyebilen biri değilim. Çok fazla kısmetimi teptim.

Sonuç olarak yine aynı şey oldu. İşim var diye haftalarca aylarca oyaladı buluşmayı erteledi son olarak hafta sonu buluşacaktık yine sessizliğe gömüldü arayıp sormadı yazmadı ölü numarası yaptı. Ben de arayıp sormadım. O da aramadı. Tam 1 ay geçti. Dün yazıyor ki "Hakkını helal et seni çok ihmal ettim özür dilerim. Seni özledim" falan filan yazmış. Çok sinirlendim. Ağzıma geleni yazıp engelledim.

Gayet de güzel biriyim niye bu muameleyi gördüm bilmiyorum. Yedeklendiğimi hissediyorum. Sizce beni aldatıyor muydu? Sevmiyorsa niye ayrılmak istemiyordu. Bir erkek neden böyle davranır?

Bir erkek neden bu kadar oyalayıp görüşmek istemez, beni yedek mi tuttu aldatıyor muydu?