Bana umut verip sevgili yapan erkeğe mesaj atmam hata mı olur 😢 ?

Başta onu hiç sevmedim asla ama ne yaptı etti aşık etti evet karşıma geçip demedi ama hep imalarla aklımı karıştırdı yüzüme bakıp şiir okudu en başta bir şekilde ilgimi çekti ve şimdi Kurban Bayramı'ndan sonra 10 gün görmedi beni sevgili yaptı kurs hocam bunu kadın kursiyer molada birlikteler sürekli o bizi asansöre çağırdı diye kadın buna ters ters baktı kadın hep bana bakıyor sevgililer el ele görmedim ama sevgiler net bence mesaj atmak istiyorum bundan 5 sene önceki ben canını okurdum ama yaş gereği değiştim neden bana ümit verip sevgili yaptığını sormaya hakkım yok mu? Gerçi erkekler cins ben sana ne ümit verdim der arkadaşıma biri de şarkılar söyleyip attı sonra o bile ben sana ne ümit verdim ne yaşadık dedi bu da öyle olur da içimde kalmasın ahımı aldığını bilsin istiyorum

Güncellemeler
4 gü
Bana cinsel mesajlar veriyor ama hala gömlek giydim gömlekte 2 düğme açık cesaretin varsa alttan açarsın diyor pislik
Güncellemeler
4 gü
Bu site de yemin ediyorum kalbi olan halden anlayan tek insan yok.. ya dalga ya vurmuşlar ya da çok biliyor gibi geçiştirdiler yazık
Bana umut verip sevgili yapan erkeğe mesaj atmam hata mı olur 😢 ?