İçimdeki şey nasıl geçer?

Hiçbir zaman aşk konusunda yüzüm gülmedi, sanaldan bir ilişkim vardı, hiç buluşmadık ve beni aldatmıştı, çok zoruma gitmişti. Daha sonra başkalarıyla konuştum, hep flört olarak kaldı 2 sene boyunca. Sonra hayatıma birini aldım, bana çok aşık olduğunu vs vs söyledi neyse, ben de ilklerimi bununla yaşadım, 4 ay sürdü, 6 kez buluştuk, intörndü, 24 saat nöbetleri vardı, çok yoruluyordu falan. B*ktan bir sebeple birden ayrıldı benden, ben defalarca ayrılmak istediğimde bırakmamışken kendisi ayrıldı, kıyafet konusunda. Yalan mı, gerçek mi bilmiyorum. Ayrıldıktan sonra içim öyle bir yandı ki uykumdan kalkıp haykıra haykıra ağlıyordum, annem gördü beni, öyle aklı çıktı, "feryadın göğe yükseliyordu" demişti. Sonra günler geçti, Instagramımı, her şeyi kapattım, her şeyden elimi çektim. Hâlâ hayatıma devam ediyorum ama çok fazla hayalim vardı, her şeyi doyasıya yaşayacaktım, lunaparka gidecektik, istemedi ama çocuksu olmayan ben, çok çocukça hayallerim, çok saf bir sevgim vardı. Ara sıra aklıma geliyor bu durum, içimde ve dünyada sanki ölüm sessizliği var. Nasıl geçecek bu?

İçimdeki şey nasıl geçer?