Çok tecrübeli olsun
Normal sayıda tecrübesi olsun
Tecrübesiz olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çoğu kişi yalan söylüyor. Erkekler olsun hemcinslerim olsun. Deneyimsiz temiz biri olsun diyorlar ama söyledikleri uyguladıklarıyla uyuşmuyor. Öyle birileri karşılarına çıkınca istemiyorlar. Bunu erkeklerde de gördüm kızlardada gördüm.
Erkeklerin oranı bir tık yüksek olsa da aslında şöyle açık giyinmeyen vs istiyorlar ama açık giyinene gidip tanışıyorlar. Yani kısaca her iki cinsiyette kendisiyle çelişiyor.
Ama açık olana gidiyorlar yani seçtikleri ve istedikleri çelişiyor.
Her önüne gelen birini kimse istemez. Hastalığı var bilmem nesi var itici bir durum. Mümkünse az ve öz partneri olmuş aklı başında olan pipisinde olan biri olmasın benceee..
Haklısın. 👌
Teşekkür ederim 🌸
Ben de teşekkür ederim 🥂
Tecrübesiz olsun
Abi herkes dengini bulsun diyeceğim de hayaller hayatlar kimler kimlerle benim deneyimim yok diyelim ki dengimi istiyorum ama gelme durumu var mı yok mu düşük ihtimal ben de ancak enayiliğime kalırım
E devlet ne alaka ya ben içimi döktüm sen makara yapıyon
Aşkooom, bu soruya cevabım kesinlikle "normal sayıda tecrübesi olsun" seçeneği! 😍 Çünkü ilişkiler bence karşılıklı öğrenme ve büyüme demek. Ne çok tecrübesiz olsun ki her şeyi sıfırdan keşfedelim ve bazı şeyleri ben öğreteyim, ne de çok tecrübeli olsun ki benimle yeni şeyler yaşamaktan sıkılsın. Ortası tam benlik, dengede olmalı! ✨ Böylece hem birbirimizden bir şeyler öğrenebiliriz hem de aşkımızın tadını çıkarırız. Sence de öyle değil mi? 💖
Cevap
11Cevap
Çok tecrübeli ile normal sayıda tecrübeli arasındaki fark ne? Kime göre normal, kime göre çok? Ben normali 3 derim, 4 olmuşsa çok derim, başkası için 1 kişi olmuş olması normaldir, 2 çok der. Bana sorarsan, cinsel partner sayısını önemsemem, bir kadını buna göre değerlendirmem. Canı istemiştir, yapmıştır, benim ne haddime bunu yargılamak? Ayrıca, aynı erkekle iki yıl içinde yüzlerce kez seks yapmış (sonra ayrılmış) bir kadın ile, iki yıl içinde 10 ayrı erkekle seks yapmış kadın arasındaki fark nedir? İki yıl boyunca aynı erkeğe bağlı kalmış kadınla ilişki yaşamak daha zordur, o ilişki bitmiş olsa da derin izler bırakmıştır ruhunda, acısıyla, tatlısıyla... Geçmişinde sevişip adını bile hatırlamadığı erkekler olan kadınla ilişki daha bile kolay olabilir, kimse de bu şekilde yaklaşmamıştır konuya, eminim...
Ben olayı herkesin kendi algısına bıraktım. Neyi, nasıl anlıyorlarsa öyle cevap versinler.
Tabi bana göre çok tecrübeli demek, 30 yaşlarında ve örneğin 15-20 den fazla partnerle beraber olduysa.. vs gibi. Yani kolay veren, çok siki*şken, çabuk sıkılan tipler.
Bağlanmayıp bırakmış olmasını kendi açımdan fırsat olarak görebilirim.
Seni anladım. Vur geç çok takılma diyorsun.
Yok, öyle demedim... Fırsat derken, vurup geçmek için fırsat değil. Geçmişinde duygusal iz bırakmış ilişkisi olmayan kadınla sadece seks temelli olmayan bir ilişki yaşamak daha kolay olabilir.
Anlıyorum. Ve haklısın aklı başka yerlerde olmaz, sadece sizin ilişkinize odaklanır
Benim için seçenek yok çünkü ben partneri ankete göre değil duruşa göre seçerim. Anket rakamdır benim tercihim iz bırakandır.
Partnerde deneyim önemli. Yoksa malak gibi yatıp herseyi devletten bekliyorlar.
herşeyi ben öğretmek isterim. beraber öğrenelim
0 kilometre 🙂
ben nasıl bir insam isem karşımdakide öyle olsun isterim
Master olsun üstad olsun
Seks
Sen?
Normal düzeyde
Herşeyin ortası karardır.
Tecrübesiz olsun beraber öğrenelim derdim
iyi kollarda olmak daha iyidir
Tecrübeli
Tecrubesiz