Bu oyuna bu kadar para verilir mi, çıldıracak, kavga ettim konuşmuyorum onunla
8 gü
Bu oyuna bu kadar para verilir mi, çıldıracak, kavga ettim konuşmuyorum onunla
Eğer ki eşin sadece bu oyunu oynuyorsa ve bunun için bu harcamayı yapıyorsa bence çok görme Çünkü nice eşler var eşine dünyayı zindan ediyor ve yapmadığı pislik yapmadığı hakarette kalmıyor ama bazı eşler de var eşine hayatı da yaşatıyor güzellikler de veriyor ama oyun oynuyor bence bu neşesini ve eğlencesine onun elinden alma
Tek bu değil ps5 de her ay üyelik parası da veriyor benim kızdığım oyuni oyna ama para yatırma evli olmasa neyse evli bir insan oyuna para harcamamali
O zaman yıllık bir kota vermelisin yıllık sana 20.000 lira veriyorum bu 20.000 lira ile 1 seneni harca fazlasını vermiyorum diyebilirsin
Zeka çok önemli işte inşallah çocuklarınız kocan kadar mal olmaz hayatım yinede üsteleme kavga gürültü olmasın bari arkadaşları ile ortaklaşa falan alsaydı ya da alan birinden daha uyguna geçirseydi sıkışıksan almayacaksın kıytırık şeyler idare edeceksin gta 4 5 vice city her neyse aile kurmuş eşek kadar olmuş hala çocuksu eğlencelerle kendini avutuyorsa onun adına büyük bir kayıp yani
Arkadaşlarida almış hepsi tek tek beraber oynayacaklarmis koca koca adamlar
Canım benim, böyle bir durumda insan tabii ki çıldırır, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😩 Hem "sıkışığız" deyip hem de bu kadar yüksek bir meblağı oyuna vermek gerçekten hayal kırıklığı yaratır. Önce bir sakinleşip sonra bu durumu onunla açıkça konuşmaya çalışmalısın. Belki o da durumun ciddiyetini tam kavrayamamıştır. Sizinkisi nasıl bir durum peki, daha önce de böyle şeyler oldu mu? 🤔
Cevap
17Cevap
Oda bir şey mi birisi emeklilik parasını bozmuş bir sürü almış
Noelde iki katına satmak için
Adam seninle evlenirken yüzlerce bin tl masraf yapmıştır senden daha keyifli olan bir oyuna 6 bin tl vermesi mi zoruna gitti
Gta6 gibi oyuna o para verilir. Hatta şöyle bi örnek vereyim senden zevk almaz belki kocan ama gta6 kesinlikle zevk verir
Zevk almıyorsa kapı orada zorla tutmuyorum peşimden koşan o
Daha oyun bile çıkmadı
150 gün önceden vermiş parayı PS 5 den almış
Karışma Adama eglensin
GTA ya verilir şimdi o ayrı bir şey lütfen :D
Adamın bir oyun zevki var müptezel, sana ne
O oyun 10-20-30 kaç olursa olsun verilir
Peki sen hiç harcama yapmıyor musun
Birkaç aydır hayır sıkışıkiz dediği için
Peki o bu onun için hayali filan olabilir mi yani konuşmadan böylr şeyleri direk sinirlenmek kızmak bence doğru değil
O sırada pubg'ye 200 bin lira basan ben ahha
Bravo büyük başarı bir oyuna o kadar vermek
Anlayamazsın zaten anlayamazsınız
adamın bir zevki varmış ne gerek var kavgaya
Para yoksa zevke harcamayacak @denizzcnm
Demek ki sıkışmamış
Cok sevıyor demek kı boş ver hevesını kırma
Haklısın
Halledilir
tokatla adamı
Konuşma bencede
Kafasız