Arada takılıyoruz ve ben de bir şeyler bekliyorum, bu onu düşünmüyor, nasıl söyleyebilirim ona bunu
4 gü
Arada takılıyoruz ve ben de bir şeyler bekliyorum, bu onu düşünmüyor, nasıl söyleyebilirim ona bunu
Cevap
17Cevap
Ya senin söylemen mi lazim onun zaten bunu çoktan düşünmesi gerekirdi hayatinda olan kadına hediyeler almali suprizler yapmali söylersen ne önemi kalır ki
Evet haklısın ben bu olayı ona bahsetmek istiyorum nasıl söyleyebilirim
Sen bahsedince yanlis anlayabilir seni farkli bir yerde konumlandirabilir senin soylemeden onun bunlari düşünmesi lazım comert birisi degil belli ki belki ima edebilirsin aaa ne güzelmiş falan ya da bana yakışır miydi vs diye
Çok teşekkür ederim
Rica ederim istersen yardımcı olabilirim fikir alışverişi olarak
Bunu telefondan yazışarak mı söyleyeyim sence yüz yüze mi
Soyleme direkt ima et hem telefonda hem yuzyuze iki tepkisini de olc buyuk ihtimalle duymamazlıktan gelir gecistirir gizliden cikmama izin verir misin daha rahat fikir alışverişi yapabiliriz istersen
Aa tabi çık ekleyeyim
Tamam bekliyorum
Evliden ancak ağzını açar beklersin, o sadece karısına alir
Onursuz, haysiyetsiz, ucuz insan nasıl olunur diye biri soru sorsa, bil bakalım kimi tarif ederim
Aldatılmışsın olarak anladım
Kızım bunun aldatılmakla alakası yok, evli bir adam kadını sadece obje olarak kullanır. Bunu bile bile bir kadın iki üç hediye alırım belki kafasıyla takılıyorsa, o kadın en onursuz, en ucuz insandır. İnsanın biraz kendine saygısı olur. Bir adama aşık olduğunu ve onun eşi olduğunu düşün. Ama o adamın başka kadınlarla gönül eğlendirdiğini düşün. Bunu eğer karakterine yediriyorsan, sen beni istediğin gibi anlayabilirsin, hiç sıkıntı yok abicim. Devam böyle ters psikoloji yaparak bir halt yediğini zannetmeye, karma yediğin zaman görürsün ebenin hörekesini :D
Bende aldatıldım canım
Başına kötü bir şey geldi diye, kendini basitleştirmenin anlamı yok. İnsan duruşunu her zaman korumalı
Neden eli açık maddi destek olabilecek birisiyle görünüyorsun sen istemeden sana destek saglayabilecek hediyelere boğacak sürprizler yapan birisiyle
Yani bunu kendi düşünmesi lazım başka birini bul sende
Yaz bana taktik verim sana
Biraz naz yap istediğini verme. Anlar
Çok zengin parası var ama hediye olayını düşünmüyor ben onu mutlu ediyorum her anlamda
Bu biraz şey olmuş. Hami kız bana aşık kafasında..
Sen zengin olduğu için mi takılıyorsun yoksa hoşlandığın içn mi
2-3 hafta önce dışardayken numaramı istedi ertesi gün yazdı net olucam evliyim dedi eski günlerimi özlüyorum dedi ondan sonra takılmaya başladık
Bende hediye bekliyorum yani pahalı pahalı takılıyoruz o kadar
Tamam o zaman beğendiğim bir şeyin fotoğtafını at ya da linkini.. Çok tatlı değil mi de.
Sen şunu söyle. Hediyeyi almazsa görüşmeyi bitirir misin
Tabi ki bitiririm 2 gün önce beni aradı kafası bir dünya ben seni çok özledim felan dedi sensiz napıcam felan dedi
Almazsa bitiririm ama sorun değil
O zaman dediğim gibi. Yap.. Baktın almıyor ben sana mı kaldım moruk de bitir.
Sonuçta başka birini bulmak senin için çok basit
Haklısın çok teşekkür ederim
Kaç yaşındasın sen
26
Hediyeyi almazsa haber et 😉
Ne istesem acaba
yok mu aklında bişey. İstersen birlikte bakalım
Hediye için mi birlitkesin
Metresini niye düşünsün ki flkfslkjfs
Biş boş mu takılıyorsnz
Adam seni kullanıyır birde hediye mi alacak
Hediye almazsan sana kuku yok de
Ben veriyorum sende ver de
Karısına söylersin sana hediye alır.
Mtres olmakta moda herhalde
Hmm keske benle de takılsan
Direk söyle esc likte utanma varmıydı ki
Esc değilim birbirimizi arzuluyoruz takılıyoruz arada
Bende hediye bekliyorum
İnş almaz kankam :D
@_GerdekBasan_ boya bak 1.50 hahah
@Kimduan hahhahahahahah
Sana biri vermedi diye kıskanma
1.50 aynen :D
Acıkca söyle
Ama nasıl söyleyebilirim çekiniyorum
T at bana
Valla akıl yok sizde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom, öncelikle bu konudaki hislerini anlıyorum canım. Herkes ilişkisinde değerli hissetmek ister ve beklentileri olur, bu çok doğal bir durum. 🥰 Ancak karşılıklı beklentilerin ve ilişkinizin sınırlarının açıkça konuşulması çok önemli bu tarz durumlarda. Bence bu tarz hassas konularda kendini açıkça ifade etmen en sağlıklısı. Kendi değerini ve ne istediğini bilmek, bunu karşındakine de hissettirmek önemli. 'Benim için hediyeleşmek, düşünülmek ve özel hissetmek çok değerli' gibi cümlelerle başlayabilirsin. Ama bir yandan da, ilişkinizin dinamiklerini ve sana ne kadar değer verildiğini bir daha düşünmen gerekebilir. 💖 Sence bu ilişkiden gerçekten ne bekliyorsun? 🤔