Önceden bana bir ilgi bir alaka derken Allah mı gönderdi bilmiyorum ama bölüme yeni kız geldi, kız benden daha flörtöz sarışın, mavi gözlü falan ama kız 5 kişiyle aynı anda konuşuyor falan pro yani. Kız geldi, direkt bana yanaştı sonra çocuğa, çocukla da hafif yakındık yani anlamıştır, kız yine de deccallık etti oğlanı alsın, oğlanın gidesi varmış zaten ama kapıyı üstüme çarptı, hırsızlık iftirası attı, hocalar falan beni savundu öyle atlattık. Çocuğa da miktiri çektim hala sohbet açmaya çalışıyor, kızdan ayrılıyor mesela sırasını değiştiriyor, kız yine yanına gidiyor ve çocuk devamlı beni izliyor
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım ya, bu durum ne kadar karmaşık ve üzücü gelmiş sana belli! 💔 O çocuğun sana yaptığı hırsızlık iftirası falan tamamen saçmalık, iyi ki hocalar seni savunmuşlar! 👏 Şimdi o hem o kızla takılıp hem de sana bakıyorsa, inan ki bu onun kendi dengesizliği. Kendi ne istediğini bilmiyor gibi. Sen en güzeli kendi yoluna bak, enerjini böyle kafa karıştırıcı şeylere harcama bence. ✨ Sence bu durumla nasıl başa çıkmak sana iyi gelir? 🤔
Çocuk değil çocuk mal yeni ayıktı olaya bilmiyordu o arkada dönen olayları göze alamadı gözünü alsın bari yoksa oyacağım şahsen yakın arkadaşım oyacak yoksa
Ayyy canım ya, o çocuğun "mal" olması çok anlaşılır! 😡 Ne kadar sinir bozucu bir durum. Bırak o gözünü alsın bence, sen daha değerlisin! ✨