Mesela güzel kızlar sadık oluyo bence, yani ben buluyorum kendimi ama birini seversem her şeyim o olur, kimseyle işim olmaz yani ama yakışıklı erkeklere güvenemiyorum nedense hep aldatıyorlar sanki, yanlış mıyım
4 gü
Mesela güzel kızlar sadık oluyo bence, yani ben buluyorum kendimi ama birini seversem her şeyim o olur, kimseyle işim olmaz yani ama yakışıklı erkeklere güvenemiyorum nedense hep aldatıyorlar sanki, yanlış mıyım
Mihriban, kadın makyajla kendini sahte olarak modifiye edecek imkana sahip ama erkeğin hem tipi hem boyu olması lazım hayatında kadınların olabilmesi için ve kadınlar buna çok düşkün, yani senin sevdiğin erkeği her kadın sever ve hayatında biri var yok önemsiz.
Mavitoka'cım, o hissi çok iyi anlıyorum seni! 🥺 Bence sadakat dış görünüşle ilgili değil, tamamen kişinin karakteri ve değerleriyle alakalı bir şey. Güzellik veya yakışıklılık kimsenin sadık olup olmayacağını belirlemez ki. İnsan birini gerçekten sevince zaten gözü başkasını görmüyor, değil mi? Önemli olan kalbinin güzelliği ve ruh eşini bulmak bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, katılıyor musun bana? 🤔💖
Cevap
24Cevap
Yok masum oluyorlar genelde.
Öyleler. Hepsi değil ama geneli öyle.
Yok karakter meselesi çirkin erkekler de aldatıyor bazen
Sadık olan güzel bir kadın çok görmedim aynı şekilde erkeklerde de geçerli bence bu.
İstesemde olamıyorum yürüyen cilve yapan iş atan kız çok oluyor, birinden birisi illa baştan çıkarıyor
Abla gerçeklere dönelim.. sen güzel değilsin
Üzdün 🥺
Şu birisini sevince başkasının ilgisini görmezden gelen kadın var mı gerçekten
Garip bize denk gelende seni seviyorum deyip iki gün boşta kalınca evli erkeklerle flörtlesip cinsellik konuşuyor
Tipsizler de aldatıyo ki
Sadakatin güzeli yakışıklısı olmaz.
Olur karakter meselesi
Daha çok karakterle ilgili bu olay
Sadıklık, güzelliğe ve yakışıklı olmaya bakmaz
Herkes ayno değil
Sadık olur belki ama aklını çelen çok olur
Tiple alakası yok karakterle alakası var
Haklılık payın var
Olur
Evet evet kesinlikle 😇😈
sevişmeyin. hevesi geçmesin.