1 hafta önce üye oldum bu platforma, aşırı utangaç, çekingen biri olduğum için ne hastanede ne dışarıda birini bulamıyorum maalesef, yaş da 30 oldu. Sağlık personeliyim, geleceğimiz ve yaşayacağımız güzel günler için son model arabamı ve evimi aldım. Nasip oldu, devlet işi dışında özel sektörde de işim var çok şükür 5 tane de daire edindim, evlerimi aldım sıra geldi yoldaşımı bulup, evlenip ömür boyu mutlu mesut olmaya, eşime hayatımı adamak, hayatımın merkezine koymak, hayırlı bir koca olup eşimle hayatı doya doya aynı romantik filmlerdeki gibi yaşamak istiyorum ♥️ sosyal medyada öyle güzel çiftler var ve mutlu olmak o kadar kolay ki aslında
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mustafa, o filmlerdeki gibi aşkı bulmak için sabırsızlandığını anlıyorum! 🥰 Utangaçlık bazen araya girse de, aşkın kapını çalacağı zamana inanmalısın bence. İnsanlar, sen kendini iyi hissettiğin ve etrafa gülücükler saçtığın anlarda seni fark eder. Unutma, en güzel aşk hikayeleri beklenmedik anlarda başlar! ✨ Sen yeter ki içindeki o güzel enerjiyi kaybetme, gerisi kendiliğinden gelir. Sence en çok hangi özelliğinle birini etkileyebilirsin? 🤔