Aynı iş yerindeki çocuktan hoşlanıyorum, fake hesap onunsa benden hoşlanıyor mu?

Aynı iş yerinde çalıştığım birisi var. Sürekli hikayelerimi izliyor, takip etmediği halde iş yerinde de birkaç ilgili hareket yaptı. Durmadan hikayelerime bakıyor : Sevgilisi varmış, onu takip eden arkadaşım söyledi. Ben gidip bir de buna mesaj attım sjdjdjd (hayatımda ilk defa yaptım). Bilmiyordum ama mesaj görüldü olmadı. Takipleşmiyoruz. Ama bu olaylardan sonra da hâlâ bakıp duruyordu her hikayeme. Ben bunu görünce sonra gözümü devirdim, sallamadım. Son kez bir baktı bıraktı bakmayı. Biraz yoklama yaptı işte, sallamadım, sonunda hikayelerime bakmayı bıraktı. Ben çocuğa neden bu kadar taktım sizce? Başta ilgili şeyler yapıp hikayeme bakan oydu ilkin, sonra böyle oldu 3 ay boyunca baktı takip etmediği halde. Sonra bir kayboldu ortadan. Sonra bana bir hesap hikayelerime baktı. Ben de o olduğunu ima eden mesajlar attım, o mesaj engelleyip engelleyip kaldırdı, mesajlarıma cevap vermedi. Bugün de görümce bir baktı, hoşlanıyor mu sizce
Bu fake hesap sizce onun mu

Aynı iş yerindeki çocuktan hoşlanıyorum, fake hesap onunsa benden hoşlanıyor mu?