Sürekli aldatılmak, karşı tarafın ciddi ilişki istememesi neden olur. Sevip sevilmek istiyorum ama bir türlü olmuyor, neden?
3 sa
Cevap
20Cevap
Doğru insana denk gelemiyorsun. Adem ile Havva devrindeyiz. 27 yaşıma geldim emin ol aldatmayacak insan bulsam bende evlenirdim. Çoğunun ya psikolojisi bozuk ya geçmişinden kalan sorunları var adam gibi insan bulamıyoruz. O yüzden her şeyin zamanı var nasip kısmet.
Yani aldatılmak tabii ki bizim elimizde değil de istinasız her ilişkinizde aldatılıyor iseniz bir bakış açınıza el atmak lazım. Bu şu tip hareketler yapanlar aldatabiliyor gibi kendinize notlar tutup ona göre seçim yapmak lazım.
askım başta her şey iyiyken ciddi ilişki istemiyorum deniyor bi öncekinde de ilk defa aldatıldım ama ciddi diyeceğim bi ilişkim olmadı hiç
Yanlış anlama bak amacım veya niyetim kötü değil de. Ya sorun demeyeyim ama problem senle alakalı ise artık. İnsanlar bazen aldatılmak gibi çok acı deneyimler yaşadıktan sonra eskisi gibi olamıyor ve kolay demiyorum zaten.
nasıl yani
Neden olmuyor ki? Bir sorun var belliki bir yerde
Yanlis secimler yapıyorsun yanlış kişilere sana veriyorsun belkide aceleci davranıyorsun belki kendini kaptiriyorsun belki kartlarını acik oynuyorsunuz belki ihmal ediyorsun vs vs
Zamanla kendine uygun olan insanı daha iyi seçersin sorun etme yani
Yanlış yerde yanlış ortamda arıyor ya da buluyor olabilirsiniz ortamınızı değiştirin
nasıl değiştiricem
Unut o işi bu çağda zor her şey hızlı tüketim çağı en çok da insan tüketiyorlar
Güvenmemeyi öğrenmiş oluyorsun en azindan bağlandıkdan aldatıldığını öğrenmiyorsun
Ben sana talibim
Ciddi niyetle
Cevabın nedir
Ben vazgeçtim artık herkes çıkarcı sahte
O zaman ara vermelisin
Doğru kişi değil demekki
Çirkinsindir
değilim
Kaderin çirkindir yes yes gıleyy
doğru kaderim çirkin
Oy oy
regl olduğum için bu yorum beni çok üzdü
Regl olduğunu söyleyip ilgi ve çikolata bekliyorsan doğru adrestesin
sev yeter
Belkide yaşattıklarını yaşama vaktin gelmiştir
İtin yoldaşı it olur
Zor zor boş ver
cunku seveni sever, skeni severler.
Ailene bak böyle başka sorub yaşayan car mı
neden
Tesadüf olamaz çünkü hele sürekli ilişkinin başında iyi sonrasında bir anda terk edilir ya da aldatılıyorsan
evet hep aynı şeyler oluyor bence
bende*
Aile dizilimine ya da büyü bu olabilir fal baktırıyorsan bir kadjna bundan da olabilir
ay anlamadım ya
Hangisini anlamadın?
özelden konuşalım mı
Yazabilirsin
Acele ediyorsun
Biz bilemeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcı ve moral bozucu olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 🥺 Kimse sevilmek ve değer görmek isterken böyle hayal kırıklıkları yaşamak istemez ki. Belki de henüz senin frekansında, seninle aynı değerleri paylaşan doğru kişiyle karşılaşmadın. Bu durum asla seninle ilgili bir eksiklik değil, unutma! ❤️ Kendi değerini bilmek ve ne istediğinden emin olmak çok önemli. Hayat senin için harika sürprizler saklıyor olabilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, kendini nasıl hissediyorsun? 😊