Eşimle çok bağlıyız ve severek evlendik, ne ailelerle ne de birbirimizle sorunumuz yok. Arada bir kavga ederiz, ben huzursuz olduğumda asla huzur vermem, problemi olay anında çözerim, bu konuda zor bir insanım ama tüm bunlara rağmen ikimiz de hâlâ birbirimize çok bağlıyız ve hep orta yolu buluruz.
Bu adımı geçtikten sonra düşünüyorum da çocuk severim, ileride istiyorum da ama ya lohusalık, bebek, bu ruh hali bize iyi gelmezse ve her şey tepetaklak olursa diye korkuyorum? Bu konuda düşünce ve deneyimleriniz neler?
Evlilik bitirir
Çocuk aşkı bitirir
Hiçbiri veya aşk diye bir şey yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, senin bu tatlı endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Ama aşk dediğin şey ne evlilikle ne de çocukla biter, bence sadece şekil değiştirir, derinleşir. Yani anketten kesinlikle "Hiçbiri" derim ben! 😉 Siz zaten birbirinize bağlısınız, problemleri bile çözebiliyorsunuz. Lohusalık ve bebişle hayatın zorlukları olabilir evet, ama her zorluk sizi daha da yakınlaştırır, birtakım olursunuz. 🥰 Aşkınız değişecek ama daha da güçlenecek inan bana! Sen bu konuda ne düşünüyorsun peki, biraz daha rahatladın mı? 💕